Шарън Стоун не вярва, че култовата лента, изстреляла я директно

...
Шарън Стоун не вярва, че култовата лента, изстреляла я директно
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Първичен инстинкт не би могъл да се снима днес

Шарън Стоун не има вяра, че паметната лента, изстреляла я непосредствено на върха на Холивуд, „ Първичен инстинкт “ не може да бъде снимана през днешния ден.

“Мисля, че „ Първичен инстинкт “ беше сниман в точното време. Той изрази всички наши страхове и подозрения. Тогава дамите таман започваха битката за правата си”, сподели Стоун в изявление за списание Allure, чиято корица украси този месец.

“Това е завладяващ филм през днешния ден, само че може ли да се снима в този момент? Съмнявам се, че би се трансформирал в сензация, както по това време”, добавя звездата. Лентата от 1992 година е известна с откровените си подиуми, като емблема ще остане разпитът, който Майкъл Дъглъс в ролята на детектив води с Шарън Стоун, в ролята на главен обвинен за ликвидиране и нейното кръстосване на краката с късата бяла рокля.

Въпреки звездният си статус и потвърдените актьорски качества Стоун показа, че е изживяла много тежък интервал към 40-тата си годишнина. “Не получавах работа, тъй като ме смятаха за прекомерно стара за актриса в Холивуд. Мъжете не желаеха да излизат с мен, тъй като никой не желае да се занимава с жена, която има дребни деца. Въпреки всичко това, 40-те бяха интервал, в който започнах да разбирам самата себе си. Смятам, че тогава бях най-красива”, декларира Стоун.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР