Шапката е незаменима част от вашия гардероб. Евтина, непретенциозна, много

...
Шапката е незаменима част от вашия гардероб. Евтина, непретенциозна, много
Коментари Харесай

Шапка ала Ал Капоне - за загадъчни дами

Шапката е незаменима част от вашия дрешник. Евтина, непретенциозна, доста лесна за носене и съчетаване, тя мигновено прави тоалета ви по-стилен и грациозен. Лятната шапка, пазеща лицето от слънцето, има и чисто практична страна, която по никакъв начин не е за подценяване в жегите. Този мултифункционален аксесоар ще бъде супер настоящ и през есента на 2019-а, по тази причина, в случай че до момента не сте се снабдили с него, не е късно да го извършите.

Федората се подрежда измежду хитовите трендове. Това е мека шапка с необятна външна страна, обичана на стилистите по ред аргументи. Федората се появява като строго мъжки аксесоар, само че добива известност с помощта на една жена. Емблематичната актриса Сара Бернар изиграва ролята на принцеса Федора Романов в пиесата „ Федора “. Там тя дръзва да постави необикновена вдлъбната на върха шапка с мека външна страна. Самата Бернар е доста авторитетна измежду дамите, борещи се за пълноправие, и по този начин федората също получава утвърждението им. Бернар е първата актриса, осмелила се да изиграе мъжки функции като Хамлет и Лорензачо. „ Обичам да давам препоръки и доста не обичам да ми ги дават на мен “, непосредствено споделя тя.

От знак на неустрашимост федората се трансформира в фешън оръжие на дамите. Тя обаче към момента се асоциира с мъжа, по тази причина рискувате да нарушите салдото във визията си, в случай че не знаете по какъв начин да я съчетавате. Класическата федора се създава от филц. През лятото по-добре заложете на сламена федора, която е подобаваща както за ежедневния ви жанр, по този начин и за почивката. За по-семпла визия изберете по-малка външна страна. Обратно, в случай че сте подготвени за повече драматизъм в тоалета си, потърсете шапка с необятна външна страна. Тя стои прелестно с небрежни дрехи - макси рокля, ефектна пола, даже дънки и тениска. Любимите ви дънки ще наподобяват настоящо и свежо с изтънчен топ, римски сандали и федора. Почитателките на така наречен бохо изискан също могат да прибавят сламена шапка, която ще се впише идеално в тоалета им.

Най-лесният метод да добавите сламена федора към стила си е да заложите на шапка в натурален, безпристрастен цвят. Така няма да ви се постанова да координирате цветовете, изключително в случай че нямате табиет да носите шапка. Сламена федора в бежово или кремаво може да се носи с всичко. За да добавите цвят, просто вържете на нея пъстро шалче или прибавете брошка за искра. Брошките се предлагат за федорите с по-малка външна страна, до момента в който обемните шапки изискват по-голям аксесоар, като шал, вързан на красива панделка. Какъвто и ярък цвят на шапката да изберете, ще наподобява съвременно през цялото лято. По-смелите дами могат да заложат и на ослепителен цвят като акцент или на забавен принт. Федората отива както на дълга, по този начин и на къса коса, както и на всевъзможни прически и плитки.

Когато избирате шапката, преди всичко би трябвало да вземете поради формата на лицето си. Шапка вид федора стои най-добре на кръгло лице. Дамите с овално лице пък са същински щастливки в това отношение. Смята се, че овалните лица имат идеалните пропорции, на които отиват всевъзможни шапки. Друго предписание е да съобразите размера на периферията с широчината на раменете си. Препоръчва се дребните дами да носят по-малки шапки, а по-високите могат да си разрешат и по-широка външна страна. Стилистите поучават в никакъв случай да не носите шапка, която е с по-тясно бомбе от дистанцията сред скулите ви.

Килната леко встрани шапка федора носи мистериозния заряд на детективските книги и гангстерските филми. Освен че по този начин визията става по-загадъчна, сигурно ще изглеждате секси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР