Шансовете за съставянето на работещо правителство не са малки. Това

...
Шансовете за съставянето на работещо правителство не са малки. Това
Коментари Харесай

Александър Маринов: Мълчанието на Трифонов скоро ще приключи

 " Шансовете за съставянето на работещо държавно управление не са дребни ". Това съобщи Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет към президента. Според него обаче това няма да е лесна задача. 

" На този стадий е мъчно да се каже дали вървим към избори. Редица от опциите са единствено хипопетични. Ясно е, че първият мандат няма по какъв начин да се осъществя. Някои от останалите партии също изявиха отвращение да поемат мандат. Най-решаващо значение има какво ще се случи през втория мандат ", разясни Маринов. 

По думите му информираността на президента не е най-важната в тази ситуация.  " Важно е какво партиите споделят на обществото. Надявам се, че Народното събрание ще проработи. Връчването, помеането и реализацията на мандата не може да се разтегля във времето до безконечност ", безапелационен е  председателят на Стратегическия съвет към президента.

Според него мълчанието на скоро ще завърши. " Тази тактичност е краткотрайна, а след това би трябвало да се приказва ", заключи Маринов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР