Шансовете на шведския шампион Малмьо да вземе Найджъл Робърта са

...
Шансовете на шведския шампион Малмьо да вземе Найджъл Робърта са
Коментари Харесай

Въпреки, че вдигна офертата си, Малмьо е далеч от Найджъл Робърта

Шансовете на шведския първенец Малмьо да вземе Найджъл Робърта са много по-малки от тези на американския Държавна сигурност Юнайтед. Причината е, че от този клуб дават по-малко пари от желаните от Левски 1 милион евро. Вчера излезе информация, че шведите са завишили офертата си за нападателя, само че тя към момента не дава отговор на условията на " сините ", написа " Тема Спорт ".

В същото време американците не престават договарянията с Левски за Робърта. Твърди се, че от Държавна сигурност Юнайтед са предложили няколко разновидността на Левски, при които да се стигне до договорка. " Преговорите вървят на приливи и отливи, само че има капацитет за съглашение. Разговаря се за наем със наложителна откупна уговорка, за мигновен трансфер и така нататък Както се споделя, договорката към момента е на масата. Ако не бъде финализирана, то от Държавна сигурност Юнайтед ще се насочат към някоя друга от задачите си ", пишат в Съединени американски щати.

Проблем пред прехвърлянето обаче може да се окажат желанията на самия състезател. Появиха се информации, че нидерландецът няма предпочитание да играе в Съединени американски щати на този стадий от кариерата си.

През тази акция Левски към този момент трансферира състезател в Америка. " Сините " продадоха на Чикаго Файър фланговия нападател Станислав Иванов. За него на " Герена " ще получат 300 хиляди евро, до момента в който за правата на Робърта от клуба упорстват за най-малко 1 милион евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР