Шаная Туейн се появи със смела визия на тазгодишните награди

...
Шаная Туейн се появи със смела визия на тазгодишните награди
Коментари Харесай

Шаная Туейн призна за сексуално насилие от пастрока си и защо е криела женствеността си

Шаная Туейн се появи със смела визия на тазгодишните награди People’s Choice Awards ( “Изборът на народа “), на които бе удостоена със статуетка в категорията Музикална икона.

На аления килим кънтри звездата изненада всички със светлорозова коса. На събитието тя се появи в много ексцентричен тоалет с качулка, покривало и бюстие, декорирани в леопардов принт. Роклята подсещаше на тази от знаковия ѝ видеоклип към шлагера That Don’t Impress Me Much.



Изпълнявайки най-популярните си песни от сцената на премиите, Туейн претърпя няколко трансформации във визията си, като най-после остана с блещукащ гащеризон и дълги ръкавици. 

За удостоената чест изпълнителката благодари с думите: „ От доста ранна възраст се обърнах към писането на песни като форма на бягство от действителността. Това е моето обичано място. Никога не ми е хрумвало какъв брой мощни могат да станат текстовете, когато можеш да ги запишеш и споделиш със света. Най-голямата чест е, че хората откриха мощ и ентусиазъм в моята работа. Обичам ви поради това и ви благодаря “.



Преди броени дни Туейн даде изявление, в което споделя персонални и тежки моменти от детството си. Пред The Sunday Times тя разкрива, че е претърпяла полово и физическо принуждение от страна на пастрока си Джери Туейн. За да се пребори по някакъв метод с контузията, тя се е опитвала да прикрие женствеността си.

„ Криех се и приплесквах гърдите си “, признава певицата. „ Носех сутиени, които са прекомерно дребни за мен, или носех два. Прикривах, до момента в който не остане нищо момичешко в мен. За да стане по-лесно да остана незабелязана. Защото, о, Боже мой, беше извънредно – не бихте желали да сте момиче в моята къща “, отбелязва тя.



Шаная е на 22 години, когато майка ѝ и вторият ѝ татко умират. Тя е най-голямото от петте деца и стартира да се грижи напълно за своите братя и сестри, живеещи в беднотия. Тогава тя се намира в зората на музикалната си кариера, когато пее в канадски курорт покрай дома им в Тимънс, Онтарио, напомнят от People.

„ След това навлизаш в обществото и като момиче се сблъскваш и с нормалните други неприятни неща, а това го ускорява “, споделя още тя за контузията си. „ Тогава си мислиш: „ О, допускам, че е просто гадно да си момиче и да имаш гърди. Срамувах се, че съм момиче. “



Кънтри изпълнителката изяснява още по какъв начин кариерата ѝ е поставила спомагателен акцент върху нейната половост. „ Внезапно въпросът стана за това какъв ми е казусът. Знаеш ли, ти си жена и имаш това красиво тяло? “, изяснява още кънтри певицата по какъв начин кариерата ѝ е поставила спомагателен акцент върху кариерата.

„ Това, което беше толкоз естествено за другите хора, беше толкоз ужасно за мен. Чувствах се експлоатирана, само че към този момент нямах избор. Трябваше да играя блестящата певица, трябваше да нося женствеността си по-открито или по-свободно. И да измисля по какъв начин няма да бъда опипвана или изнасилена от нечии очи, и да се усещам толкоз унижена. “

Въпреки съмненията Туейн съумява да управлява кариерата си, подписвайки с компания в Нашвил, където се среща с бъдещия си продуцент и първи брачен партньор Робърт „ Мът “ Ланг. 

„ По времето, когато имах контракти за звукозапис, бях от вида жена, която влизайки в стаята, като че ли споделя: „ Дори не се приближавайте “, споделя още тя пред The Sunday Times. „ Беше ясно в езика на тялото ми. И мисля, че може би това, което младите девойки също могат да научат, е да излъчват сходна убеденост. “



Миналия месец носителката на „ Грами “ отпразнува 25-ата годишнина от албума си Come On Over, включващ шлагерите Man! I Feel Like a Woman! и That Don't Impress Me Much, като разгласи и новата си музикална сбирка и идно турне. Албумът Queen Of Me излиза на 3 февруари 2023 година и ще съдържа 12 песни.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР