Шампионката в многобоя Ева Брезалиева заяви, че е доволна от

...
Шампионката в многобоя Ева Брезалиева заяви, че е доволна от
Коментари Харесай

Шампионката в многобоя Ева Брезалиева: Доволна съм от себе си, но винаги може и по-добре

Шампионката в многобоя Ева Брезалиева съобщи, че е удовлетворена от себе си, откакто взе златото на интернационалния шампионат по художествена гимнастика " София къп ". Миналата седмица тя дебютира на Световната купа в София, когато завоюва сребърно отличие на финала на бухалки.

" Доволна съм от себе си. Много по-добре играх от предходната седмица на Световната купа. Винаги може и по-добре, тъй като позволих дребни грешници, които ще се изчистят с времето, само че съм удовлетворена като цяло. Може би на това съревнование бях по-спокойна и по тази причина съумях да покажа по по-добър метод своите съчетания, само че и за по-големите стартове ще съумея да се овладея ", сподели гимнастичката след многобоя.

Тя не е сигурна дали ще вземат участие на Европейското състезание през месец май в Баку (Азербайджан).

" Не мога да кажа дали ще вземам участие на шампионата в Баку. Има още две надпревари преди него и всичко ще зависи от тях. Дали ще попадна в състава ще го чуете от нашите треньорки. Сега следва Световна купа в Ташкент, където ще вземат участие Татяна Воложанина и Магдалина Миневска. Една седмица по-късно е Световната купа в Баку и аз ще взема присъединяване в нея, а по-късно е Европейското състезание ", добави Брезалиева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР