Шампионката по таекуон-до, Албена Ситнилска се завърна в клетката на

...
Шампионката по таекуон-до, Албена Ситнилска се завърна в клетката на
Коментари Харесай

Албена Ситнилска атакува световни титли след победата на SFC 8 - The Matrix

Шампионката по таекуон-до, Албена Ситнилска се завърна в клетката на SFC 8: The Matrix, където направи втория си K1 дуел. Преди няколко месеца в SFC 7: Avatars, Албена направи дебюта си в професионалния бокс с победа над Суад Салимова, а преди няколко дни реализира и победа над Йони Лорънс в " Зимния замък ". Ирландката бе много по-агресивна от първата съперничка, само че не съумя да затрудни изключително Албена, която сподели очевидно усъвършенстване в бокса и в клинча.

" Радостна съм от втората си успеха в профи мачовете в SFC над Йони Лорънс, въпреки че не съумях да стигна до нокаут, оказа се много издръжлива за нежната си възраст, " показа за MMA.BG Албена. " Нямах време да изгледам срещата си, с цел да мога да направя прецизен разбор, само че от това по какъв начин се усещах на мача, знам над какво още би трябвало да работя и какво да модернизирам. Мисля, че с още малко целенасочена подготовка ще съумея да върша много по зрелищни борби. "
 Гала вечер SFC 8 The Matrix @@@
Двете състезателки направиха атрактивна трирундова борба. Йони натисна много първоначално и не спираше да пресира до края, като търсеше размените. Ситнилска съумя обаче да обезврежда играта и да наложи своето движение и методика при водене на борбата до самия край.

" Не беше лесна съперничка никога, а и тя е с много повече опит в профи-битките, само че усложнението пристигна от това, че не можах да възстановя добре от предходното съревнование и с внезапното събаряне на килограми, което ми изигра малко неприятна смешка със силата, само че се концентрирах в единичните и точни удари, с които не разреших да наложи нейната игра, " проучва борбата Ситнилска.

След този триумф надпреварите не стопират за шампионката. По-рано тази година тя взе златен орден от европейското по таекуон-до, а в този момент се впуска и гонене на първото място в света.

" Предстои ми международно състезание по таекуондо и кикбокс и ще чакам ново предизвикателство в SFC до края на годината. Отворена съм и към всевъзможен тип провокации, вдигащи адреналина и знам, че следва вълнуваща година. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР