Шампионката по шах Цвета Галунова отпадна от листите на партия

...
Шампионката по шах Цвета Галунова отпадна от листите на партия
Коментари Харесай

Костадинов: Имаме две алтернативи - или ние управляваме България, или всички останали унищожават страната ни

Шампионката по шах Цвета Галунова отпадна от листите на партия " Възраждане ". Това оповести самата тя във Фейсбук. По тематиката за Нова нюз водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява, че тя има право на мнение и то се почита.

" Възраждане " има своята идея и не поносим компромис и съглашателство с национални предатели. Не участваме в диалози с партии, които считаме за виновници за положението на страната. Действително премахнахме гражданската квота, тъй като гласоподавателите ни приканиха. Те споделят, че хората, които влязат в Народното събрание от гражданската квота, считат, че са го създали с помощта на своите старания, а в действителност ги вкарват гласоподавателите. Трябва да бъдат лоялни към нас, а не към личното си его ", безапелационен е той.

" Ще гласоподавам за бъдещето на България чрез  " Възраждане ". Имаме две други възможности - или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години ", уточни Костадинов. 

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, само че той не чака РСМ да включи българите в Конституцията. " Вдигането на ветото е национално изменничество против българския интерес. Не получихме поддръжка от нашите европартньори по проблема с Македония и работиха против нас ", счита той. И добавя, че " Български напредък " няма да вземе повече от % поддръжка.

По думите му резултатите на " Възраждане " съгласно социолозите постоянно са двойно по-ниски от действителните. " Проучването ни е постоянно на повече 1000 индивида. Пускаме анкета посредством студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от популацията. Социологията служи само и единствено за ориентировка ", съобщи Костадинов.

Той удостовери, че " Възраждане " са били търсени за съдружен сътрудник, само че те имат ясна стратегия с цели и не отстъпват от нея. " Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за участието ни в НАТО ", разгласи водачът на " Възраждане ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР