Шампионката от миналия сезон Гарбине Мугуруса отпадна от турнира по

...
Шампионката от миналия сезон Гарбине Мугуруса отпадна от турнира по
Коментари Харесай

Мугуруса отпадна в Синсинати

Шампионката от предишния сезон Гарбине Мугуруса отпадна от шампионата по тенис в Синсинати (САЩ) с награден фонд 2.87 милиона $. В среща от втория кръг поставената под номер седем в схемата испанка изненадващо отстъпи с 6:2, 4:6, 4:6 против Леся Цуренко. Мугуруса завоюва първата част с 6:2 и поведе с 3:0 във втория сет, само че по-късно завоюва единствено един гейм и украинката изравни резултата в срещата. Непоставената Цуренко поведе с 5:4 в третия сет и завоюва дуела от първата си опция след удар в навън на испанката. Лесия Цуренко печели среща с тенисистка от топ 10 на международната класация за първи път след 2015 година. Украинката взе реванш за провалянето си против Мугуруса на " Ролан Гарос " 2017.
В третия кръг на шампионата Цуренко ще се изправи против рускинята Екатерина Макарова, която победи с 6:2, 6:0 Ализе Корне от Франция.
Номер четири в главната скица Анжелик Кербер също се класира за идващия кръг. Германката, която е финалистка на шампионата в щата Охайо през 2012 и 2016 година, победи с 4:6, 7:5, 6:4 рускинята Анастасия Павлюченкова. Следващата противничка на Кербер е Медисън Кийс. Представителката на домакините, която е номер 13 в схемата, завоюва елементарно с 6:2, 6:2 против италианката Камила Джорджи.
Поставената под номер две Каролине Возняцки отпадна, откакто се отхвърли от мача с Кики Бертенс. Холандката завоюва първата част с 6:4, след което датчанката приключи присъединяване си в дуела поради травма. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР