Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха на полуфинали за

...
Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха на полуфинали за
Коментари Харесай

Николай Желязков: Доволен съм, представихме се добре на всички елементи

Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) се класираха на полуфинали за Купата на България, откакто победиха Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:0 гейма в 1/4-финален конфликт, игран в зала " Младост ". Ето какъв бе коментарът на старши треньора на бургазлии Николай Желязков:
 Шампионите от Нефтохимик се затрудниха против Марек, само че са на полуфинали за Купата
" Видяхме доста стойностни неща, удовлетворен съм от срещата. Марек играха доста добре, като се изключи първия гейм, в който ние влязохме мощно и стимулирано. В подобен шампионат - мач след мач, няма време да се радваш, нито да страдаш. Просто продължаваме съсредоточени за идващия мач. Мисля, че момчетата не изразходиха доста сила в дуела ".
 Виктор Карагьозов: Класата даде предимство на Нефтохимик
" Представихме се добре освен на блок, само че и в отбрана. Извадихме доста топки - да организираме много контратааки. Играхме добре и в офанзива, организацията беше на равнище, с дребни изключения на моменти ", сподели още треньорът на Нефтохимик.

" Добри беше с националния тим, тренирахме много време с един разпределител. Той се причисли по-късно. Концентрираме се върху играта, това, което би трябвало да създадем за идващия мач. Ще проучваме идващия ни съперник, ще се опитаме да бъдем оптимално съсредоточени ", приключи Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР