Шампионите от Лудогорец се завърнаха рано сутринта от Милано след мача-реванш

...
Шампионите от Лудогорец се завърнаха рано сутринта от Милано след мача-реванш
Коментари Харесай

Шеф в Лудогорец: Горд съм с футболистите

Шампионите от Лудогорец се завърнаха рано сутринта от Милано след мача-реванш в Лига Европа с Интер, който играха пред празен стадион. Отборът загуби от италианския отбор 1:2 и отпадна от шампионата с общ резултат 1:4. Заради ковид се прибра незабавно след мача.

„ Направихме по-добър втори мач. Имаше няколко минутки, в които започнахме да мечтаем, само че за жалост, класата си сподели думата. Видяхте по какъв начин се разви мачът. Аз съм горделив с нашите футболисти. Искам да ги поздравя за цялостното им държание освен по време на мача, само че и по време за престоя. Поздравявам ги за дисциплината, за метода, по който подходиха, както и за разбирането. Горд съм с тях и си пожелаваме идващото лято да ни чака още една сполучлива еврокампания ”, разяснява изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев.

„ Това, което ми прави усещане е, че ние подхождаме много по-сериозно към обстановката с ковид. При италианците е противоположното. Те да вземем за пример носят маски, когато човек е болен. Смятат, че с цел да носиш маска, би трябвало да си болен. Това е въпрос на метод на мислене. Ние спазихме безусловно всички рекомендации на българското държавно управление. Смятаме и по този начин да продължим през идващите дни, с цел да подсигуряваме на 100% сигурността на тима и на всички ”, сподели ще той.

Петричев съобщи, че не вижда причина тимът да бъде под карантина. „ Предстои да се създадат проби. Надявам се да бъдат на 100% негативни. Продължаваме напред ", уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР