Шампионът в тежка категория на UFC Стипе Миочич няма нищо

...
Шампионът в тежка категория на UFC Стипе Миочич няма нищо
Коментари Харесай

Миочич иска Фюри или в клетката, или на ринга


Шампионът в тежка категория на UFC Стипе Миочич няма нищо срещу да се бие против Тайсън Фюри както в Октагона, по този начин и в боксов кръг.

Миочич дочу новината, че Фюри показва предпочитание да се състезава по правилника на Смесените бойни изкуства. Шампионът по бокс в тежка категория е разговарял с Конър Макгрегър за тренировки и евентуален опит в ММА. В интернет се появиха видео фрагменти, които демонстрират подготовка на Тайсън със състезателя в междинна категория на UFC Дарън Тил.
View this post on Instagram
The 2 baddest mofos in the fight game, @darrentill2 @ufc #any1cangetit #gypsyking

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 9, 2019 at 8:19am PST
37-годишният Миочич бе посетител в известно ММА предаване. По време на изявлението носителят на купата в тежка категория съобщи, че желае да посрещне Фюри в спорта. Ако той не е склонен двамата да се бият в клетката, тогава Стипе би приел и боксов мач.

„ Той е надарен войник, тъй че несъмнено ще има добър страйкинг “, сподели Миочич. „ Но всеки може да направи 30-секундно видео с защити моменти. Определено, в случай че желае да стъпи в Октагона, аз бих желал да съм там. Ако би трябвало, ще бъде на боксовия кръг. Обичам да се боксирам. Бих се радвал да се боксирам против него. Той е страховит войник и огромен пич. Двамата ще създадем ужасно шоу. "
View this post on Instagram
Six world title fights in a row. Can’t wait to defend my belt for a seventh. #SM #BaddestManOnThePlanet #BeGreat

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on Oct 12, 2019 at 3:52pm PDT
" Циганският крал " в този момент чака дълго чакан реванш с Деонтей Уайлдър. Уайлдър първо би трябвало да премине през Луис Ортис, когато двамата мъже се срещнат повторно на 23 ноември.

Що се отнася до Миочич, идващият му дуел не е станал формален. Президентът на UFC Дана Уайт съобщи, че организацията ще се старае да направи трети конфликт сред него и Дейниъл Кормие незабавно щом Миочич се усеща в кондиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР