Шампионът в полусредната категория на UFC Камару Усман смени тренировъчните

...
Шампионът в полусредната категория на UFC Камару Усман смени тренировъчните
Коментари Харесай

Камару Усман сменил лагерите за UFC 251

Шампионът в полусредната категория на UFC Камару Усман смени подготвителните си лагери преди идната си отбрана на купата. Усман би трябвало да се бие против Гилбърт Бърнс в основното събитие на UFC 251. Интересното е, че двамата са били подготвителни сътрудници в Sanford MMA. Затова и Усман реши да смени лагера преди борбата на 11-ти юли. За пръв път в кариерата си Усман ще организира подготовката си отвън Флорида - в Денвър. Там той ще тренира с Тревор Уитман.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KAMARU USMAN (@usman84kg) на Юни 13, 2020 в 9:32 PDT

" Флорида ми беше база за дълго време, само че към този момент израснах, " споделя решението си Усман. " Винаги сме имали доста спаринг сътрудници и невероятни треньори. Но желаех малко по-специфично внимание на този стадий от моята кариера. Някой, който да ми каже 'идваш и ще отработваме ето това несъмнено умеене.' Това е доста мъчно да се прави, когато с теб упражняват още 40-50 индивида в залата, които също имат потребност от внимание. "

Усман се надява да означи втора поредна сполучлива отбрана на купата. Той идва след победа с ТКО в петия рунд над Колби Ковингтън през декември 2019-та. Бърнс пък е в серия от 6 следващи победи и неотдавна записа победа със съдийско решение над някогашния първенец Тайрън Уудли.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР