Шампионът в полусредна категория във версия WBA - Йорденис Угас,

...
Шампионът в полусредна категория във версия WBA - Йорденис Угас,
Коментари Харесай

Боксьорът, сложил край на кариерата на Мани Пакиао, се обиди на WBA за възпирането му от мач за безспорната титла

Шампионът в полусредна категория във версия WBA - Йорденис Угас, упорства за опцията да сплоти поясите във водещи организации в своята категория, откакто се трансформира в боксьора, който постави завършек на невероятната кариера на Мани Пакиао.

Кубинецът завоюва борбата с филипинската легенда през август в Лас Вегас, с цел да отбрани правото си на главен кандидат за шампионския пояс на WBA, само че вместо да се изправи против Джамал Джеймс, ще би трябвало да се бие с Еимантас Станиосис.

„ Неуважително е от WBA да провеждат шампионат за определянето на своя първенец, когато аз съм супершампиона “, написа Угас в своя профил в Twitter.

Джеймс в това време има плануван мач с Рабзаб Бутаев на 30 октомври, където ще се реши кой от тях ще получи правото да спори за шампионския пояс на Асоциацията с спечелилия от борбата сред Угас и Станиосис.

35-годишният спортист напомня още, че се оправи с Абел Рамос през 2020 година, с цел да потвърди позицията си на главен кандидат за купата, само че към момента не може публично да се назове първенец.

It is disrespectful that the has a tournament to define its champ,when Im the super champ,that I had my first defense with Pacquiao and I have a victory over the regular champ James.Of the 14 WBA super champ none have a mandatory fight.Why me?? if I want to unify.
— Yordenis Ugas (@YordenisUgas)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР