Шампионът приема лидера във временното класиране на Премиър лийг в

...
Шампионът приема лидера във временното класиране на Премиър лийг в
Коментари Харесай

Съставите на Ливърпул и Манчестър Юнайтед

Шампионът приема водача във краткотрайното класиране на Премиър лийг в 205-ото издание на най-голямото дерби в Англия. Разликата сред двата най-успешни клуба на Острова е три точки в интерес на " алените дяволи ".

Шампионите влязоха в най-лошата си серия от началото на сезона, откакто не съумяха да завоюват последните си три мача в шампионата. Манчестър Юнайтед е на противоположния полюс. Тимът на завоюва 29 от последните вероятни 33 точки в шампионата и излезе на върха във краткотрайното класиране на Премиър лийг в интервала след Нова година за първи път от януари 2013-а.

Манчестър Юнайтед има единствено една победа в последните си 10 мача с Ливърпул във всички шампионати. Мърсисайдци нямат загуба на " " в 67 следващи срещи за състезание, до момента в който „ алените дяволи “ не са губили като посетител в Премиър лийг от близо година. Последното такова проваляне за тима на Солскяер бе точно на " Анфийлд " на 19 януари предходната година.

Голямата вест в лагера на домакините е, че очевидно не е подготвен и не е в групата за днешния дуел. Така в центъра на отбраната стартират Джордан Хеднерсън и, както бе и в дуела против Саутхаптън. Изненадата е, че започва в халфовата линия дружно с и. Швейцарецът заменя Алекс Окследй-Чембърлейн, който бе титуляр против " светците ". Това е и единствената смяна спрямо този дуел. Нападателното трио е добре познато.

Три са корекциите, които е направил Оле Гунар Солскяер спрямо дуела с., и стартират за сметка на, и.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Фабиньо, Хендерсън, Робъртсън, Вайналдум, Алкантара, Шакири, Салах, Мане, Фирмино

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Линдельоф, Магуайър, Шоу, Фред, Погба, Мактоминей, Фернандеш, Рашфорд, Марсиал

Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 18:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР