Шампионът от последния сезон в Евролигата Серхио Родригес има предложения

...
Шампионът от последния сезон в Евролигата Серхио Родригес има предложения
Коментари Харесай

Родригес има три оферти от Испания

Шампионът от последния сезон в Евролигата Серхио Родригес има оферти от три клуба от родната си Испания. Опитният плеймейкър напусна ЦСКА (Москва) след два сезона в съветския гранд, а в този момент по всичко проличава, че на дневен ред е завръщане вкъщи. 33-годишният гард е свободен сътрудник, а в кариерата си е играл в Естудиантес, Портланд, Сакраменто, Ню Йорк, Реал Мадрид и Филаделфия.

Информацията в медийното пространство на Иберийския полуостров сочи, че трите отбора, които се интересуват от Родригес са Баскония и Валенсия, които ще вземат участие в Евролигата през есента, както и Уникаха (Малага) - участник в Юрокъп.

191-сантиметровят международен и европейски първенец с Испания записваше по 10.2 точки и 4.5 асистенции приблизително на мач през отминалия сезон в Евролигата, допринасяйки съществено за триумфа на ЦСКА в най-силния клубен шампионат на континента.

Ел Чачо бе спряган и за връщане в Реал, само че този вид отпадна, откакто “белите” взеха аржентинския национал Нико Лапровитола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР