Шампионът ни Лудогорец се класира за третия предварителен кръг в

...
Шампионът ни Лудогорец се класира за третия предварителен кръг в
Коментари Харесай

Лудогорец се потруди, но отстрани Мура и чака Олимпиакос

Шампионът ни Лудогорец се класира за третия прелиминарен кръг в Шампионската лига, откакто победи в Разград словенския Мура с 3:1 и след 0:0 в първия мач преодоля този противник, въпреки и мъчно.

Мачът стартира съвършено за разградчани, които вкараха посредством кипърския нападател Пиерос Сотириу още в 4-ата минута след отличен пробив отдясно на Икоко и пас към непокрития състезател от офанзивата на домакините.

Лудогорец обаче пропусна да затвори рано мача, откакто пропусна много положения, а в същото време разреши на противника си също на собствен ред, въпреки и по-рядко, да основава закани.

Гостите дочакаха своя момент в 64-ата минута, когато вкараха съвсем еднакъв гол на този на Сотириус. След пробив отдясно топката бе сервирана на непокрития Томи Хорват и той изравни.

Лудогорец се подвигна на взлом и на първо време влезлия като запаса Елвис Ману пропусна доста чисто състояние.

Малко по-късно, в 82-ата минута, Каули Оливейра се възползва от нехайство на словенската отбрана и чукна топката към Ману, който този път не сгреши - 2:1.

В 90-ата минута самият Каули изпрати топката във вратата на Мура и фиксира крайния резултат 3:1 и Лудогорец продължава напред в шампионата.

Нака лудогорци ще се изправят в третия прелиминарен кръг против Олимпиакос, който завоюва в Баку втората си успеха с 1:0 против Нефтчи и също се класира. Гърците са домакини на 3 или 4 август, а реваншът е в Разград на 10 август.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР