Шампионът на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей

...
Шампионът на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър: Тайсън Фюри е скучен, феновете в САЩ няма да го харесат

Шампионът на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър не има вяра, че Тайсън Фюри може да се преърне в огромна звезда в Съединени американски щати.
 Тайсън Фюри: Бия Уайлдър и два месеца няма да изляза от кръчмата
Американецът е на мнение, че стилът на Циганския крал е отегчителен. Въпреки техническите умения и просветеност на британеца, " Бронзовият бомбандировач " не чака почитателите на бокса в отвъд океана да одобряват Фюри, когато от промоутърската компания " Top Rank " стартират да провеждат борбите му.

" Работата е там, че аз съм ключа. Аз съм част от пъзела на всичко. Особено, когато става въпрос за Америка. Фюри е никой в Щатите, в случай че моето име не е споменавано паралелно с неговото. Той е отегчителен боксьор. Единственото нещо, което той умее добре, е да приказва.

Той просто дърдори. И единствената причина, заради която това ни харесва и ни кара да се смеем, е поради акцента му. Той има един от най-скучните стилове в тежка категория. Щом почитателите видят неговия жанр, техния интерес към него изчезва.

Що се отнася до мен, аз съм трогателен боксьор. Аз съм един от най-атрактивните бойци в тежка категория поради моята ударна мощност. Феновете знаят, че когато дойдат, с цел да гледат борба на Дионтей Уайлдър, най-вероятно ще видят някой, който е нокаутиран.

Те не желаят да виждат хора, които са засегнати, само че желаят да видят лежащо човешко тяло, което се е изпружило върху платнището, откакто е било ударено в лицето ", сподели Уайлдър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР