Шампионът на WBC Тайсън Фюри стана по-богат с 43 млн.

...
Шампионът на WBC Тайсън Фюри стана по-богат с 43 млн.
Коментари Харесай

Тайсън Фюри е забогатял с 43 млн. паунда

Шампионът на WBC Тайсън Фюри стана по-богат с 43 млн. паунда през 2022 година Британецът изигра единствено два мача, само че и в двата отбрани пояса си в тежка категория. Той нокаутира Дилиън Уайт през април, а преди по-малко от месец завоюва с механически нокаут и против Дерек Чисора в третия мач посред им. Според пресата в Англия за двете срещи Фюри е прибрал общо 43 млн. паунда.

За триумфа над Уайт посред препълнения " Уембли " Циганския цар забогатя с 25 млн. паунда. Успехът над Чисора пък е донесъл на Фюри към 18 млн. За съпоставяне противниците му си потеглиха надлежно с 5,5 млн. и 2 млн. паунда. И всичко това в година, в която Фюри два пъти разгласи, че се отдръпва от спорта!

Счетоводителят Киърън Магуайър, който е експерт по счетоводството на боксьора пусна клише на приходите на Фюри и написа " Успешна година за Тайсън Фюри Лимитид. Нетна облага 13 млн. още до 31-и март и завършек на годината с 43 млн. паунда в сметката ".

Портфейлът на Фюри ще стане още по-дебел тази година, тъй като се чака конфликта с Олександър Усик за сливане на всички пояси в тежка категория. Смята се че приходите от този мач може да надвишават 40 млн. паунда за Фюри.
 Тайсън Фюри: Усик е съществено предизвикателство, само че ще бяга от мен
Тайсън Фюри: Усик е съществено предизвикателство, само че ще бяга от мен

Не мисля, че той е задоволително огромен и мощен, разяснява Циганския крал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР