Шампионът на Световната боксова организация (WBO) Джоузеф Паркър кацна на

...
Шампионът на Световната боксова организация (WBO) Джоузеф Паркър кацна на
Коментари Харесай

Щабът на Паркър с план анти-Джошуа

Шампионът на Световната боксова организация (WBO) Джоузеф Паркър кацна на Британска земя през вчерашния ден заран и още със слизането от самолета се закле, че ще направи борбата на живота си в идната му обединителна среща с първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа, която ще се състои на 31-и март в Кардиф, Уелс.

Паркър ще влезе в този дуел с професионален връх от 24-0 и с 18 нокаута на негово име. Новозеландецът даде обещание да стане първият човек, който да спре Джошуа сред въжетата.

"Страхотно е да бъда тук. Обичам това място. Винаги съм чувствал нещата същински, само че в този момент отброяването в действителност стартира. Пристигам в положително положение, душевен и физически съм мощен и чакам с неспокойствие да покажа какво мога. Аз съм млад, бърз, мощен, моето придвижване е положително, имам превъзходен тим зад себе си и имам цели две народи, които ме поддържат ", съобщи Паркър.

"Миналата година не беше добра за мен и има доста аргументи, заради които не представях най-хубавото от себе си на кръга. Но в този момент мога да ви кажа, че ще се постарая да направя борбата на живота си на 31-и март ", добави новозеландецът.

Треньорът на Паркър Кевин Бари пък разкри графика на неговия боксьор в подготовката за идната му среща.

"Едва кацнахме, само че би трябвало да започваме работа. Първата седмица тук ще бъде доста дейна, солидна седмица за нас. Следващата седмица ще останем душевен и физически доста остри. Направихме огромен лагер и Джо е в доста положително най-много психическо положение. Много съм благополучен от това, което той сподели и ние идваме доста уверени ", съобщи Бари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР