Шампионът на Световната боксова асоциация (WBO) в лека категория Хорхе

...
Шампионът на Световната боксова асоциация (WBO) в лека категория Хорхе
Коментари Харесай

Хорхе Линарес: Ломаченко е бърз, но той няма моя удар!

Шампионът на Световната боксова асоциация (WBO) в лека категория Хорхе Линарес (44-3, 27 KO) разкри по какъв начин ще усили възможностите си за победа на 12-ти май в "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк, когато се изправи пред двукратния олимпийски първенец Васил Ломаченко (10-1, 8 KO).

В диалог с известния боксов коментатор Хорхе Едуардо Санчес и именития боксьор Хуан Мануел Маркес, венецуелският боксьор съобщи, че до момента в който Ломаченко има преимущество в скоростта, той също има преимущества в силата на ударите и в дистанцията, от което може да ги пласира. Линарес обаче също по този начин призна, че дуелът може да бъде избран освен от юмруците, само че и от играта с крайници, която без подозрение е в интерес на украинеца.

"В момента съм в Япония и съм доста благополучен, тъй като най-накрая имам опцията, която съм чакал толкоз време. Щастлив съм, тъй като след цели 47 срещи и с помощта на жертвите, които съм направил, най-накрая идва премията ", съобщи Линарес.

"Сега ще стартира своята подготовка и ще се трудя три пъти повече, тъй като ще се изправя против един от най-хубавите боксьори в света. Остават единствено осем седмици до огромната борба и аз съм доста разчувствуван от това ", добави венецуелецът.

"Васил е много бърз войник, само че той не разполага с удара, които имам. Очевидно ще бъде квалифициран за всеки вид на водене на дуела. Той не харесва късата отдалеченост. Аз не одобрявам междинната отдалеченост, тъй като той е доста бързо, само че на мен ми подхожда и дългата отдалеченост, тъй като имам по-голям обсег. Трябва да бъде интелигентен и да работя с друга тактичност във всеки един рунд, тъй като той също е боксьор, който обича да сменя тактиката с течението на срещата ", приключи Линарес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР