Шампионът на Германия Байерн откри футболно училище в Шънджън, Китай,

...
Шампионът на Германия Байерн откри футболно училище в Шънджън, Китай,
Коментари Харесай

"Байерн" откри футболна академия в Китай

Шампионът на Германия " Байерн " откри футболно учебно заведение в Шънджън, Китай, оповестиха от клуба. Построяването на академията е част от политиката на баварците за разпространение и разширение на въздействието на тима на азиатския пазар, където има най-голяма фенска маса.

Мултифункционалният комплекс се състои от шест футболни стадиони, пет по-малки и четири в зала. В него има още фитнес център, високотехнологичен подготвителен терен, стая за тактически инструкции, трапезария, фенски магазин и тематичен музей на тима.

В академията ще бъдат обучавани млади гении, като ще има и безвъзмездни треньорски курсове. Наставници от школата на " Байерн " постоянно ще посещават учебното заведение, с цел да водят подготвителния развой.

Баварците оповестиха плана за построяването на футболното учебно заведение в Шънджън през април. Инвеститори в академията са две държавни компании в Китай - Shenzhen Investment Holdings Company и China Sports Futurity Investment.

През лятото " Байерн " направи турне в Китай и Сингапур, където организира подготовката си. Шампионът от Бундеслигата изигра един от мачовете си в Шънджън, където загуби с 0:4 от " Милан ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР