Шампионът на Франция Лил записа девети пореден мач без загуба

...
Шампионът на Франция Лил записа девети пореден мач без загуба
Коментари Харесай

Лил не се затрудни с Лориен, бивш защитник на Левски си вкара автогол срещу Страсбург

Шампионът на Франция Лил записа девети следващ мач без загуба в 1 и заема 9-о място в класирането с 32 точки. " Песовете " нямаха никакви проблеми с гостуващия и се постановиха с 3:1. Интригата завърши още до почивката, когато домакините вкараха три безответни гола.

В 10-ата минута се възползва от благополучен рикошет и от близко откри резултата. В 19-ата бранителят на Моритц йенц се опита да почисти топката, само че вместо това си вкара автогол. Третото попадение беше дело на Рейнилдо Мондава. Бранителят от Мозамбик засече с глава центриране на и не остави шансове на вратаря. След почивката отстъпи самодейността, само че стигна единствено до почетен гол на в края.

продължи възхода си и реализира трета поредна победа. Този път отборът на Жулиан Стефан се наложи с 2:0 при визитата си на. Опитният вкара първия гол в 44-ата минута след подаване на Жан-Уда Улю, а в 77-ата минута някогашният бранител на Левски Седрик Унтонджи си заби автогол.

е 4-и в класирането с 35 точки, а има 18 и е директно над зоната на изпадащите. В непосредственост до рисковата зона остава и, макар триумфа с 1:0 като посетител на. Единствения гол в мача вкара. Домакините играха с човек по-малко от 63-ата минута, когато Тежи получи червен картон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР