Шампионът на ЕС в полутежка категория Тервел Пулев и легендарната

...
Шампионът на ЕС в полутежка категория Тервел Пулев и легендарната
Коментари Харесай

Тервел Пулев и Магдалена Малеева заедно в инициатива

Шампионът на Европейски Съюз в полутежка категория Тервел Пулев и именитата тенисистка Магдалена Малеева, дружно със брачна половинка си Любомир Ноков, ще се включат в първата по рода си фамилна конференция, отдадена на бащинството.

Това са единствено част от участниците на конференцията, които ще споделят с публиката своите персонални истории за това да бъдеш татко и родител - щастливи, трогателни, само че постоянно безпределно вдъхновяващи.

“Бащите приказват!” е част от националната акция “Да бъдеш баща”, която към този момент няколко години поддържа диалога за най-трудната специалност – родителството, и в частност - бащинството.

Специалното събитие, проведено от фондация “Асоциация Анимус”, като част от националната акция „ Да бъдеш баща”, ще се организира на 20 април в Сити Марк Арт Център. Мореплавателят, океанолог и публицист Дончо Папазов, отгледал щерка си Яна на яхтата, с която фамилията му обиколи света, носителят на бронзов орден от Олимпийските игри в Лондон през 2012 година Тервел Пулев- татко на две момчета, началник Таньо Шишков - татко на две близначки и едно момче, режисьорът Стефан Командарев и неговата брачна половинка, родители на двама младежи, Йордан Жечев - наследник на Тончо Жечев и татко на три момчета, две от които - също близнаци, проф. Орлин Тодоров- психоаналитик, професор и татко, политикът Цветан Цветанов - татко на три дъщери, Любомир Ноков и Магдалена Малеева, родители на три деца, Искра Ангелова - майка и подрепяща бащата в фамилията брачна половинка... Участниците в конференцията “Бащите приказват!” ще описват и разсъждават за това какво е да бъдеш татко, само че и ще слагат акцент върху здравословната среда в фамилията и нуждата от партньорство в развъждането на децата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР