Шампионът на Аржентина Бока Хуниорс се спаси от поражение в

...
Шампионът на Аржентина Бока Хуниорс се спаси от поражение в
Коментари Харесай

Бока се спаси в последната минута

Шампионът на Аржентина Бока Хуниорс се избави от проваляне в последните секунди в гостуването си на Атлетико Тукуман от 20-ия кръг на локалната Суперлига. Валтер Ариел Боу донесе точката на " генуезците " в 91-ата минута, откакто се появи на игра в 82-ата минута. Попадението е негово първо за този сезон в шампионата.

Преди това Хавиер Толедо беше прецизен с глава в 32-ата минута. Голът на Боу може да се окаже извънредно скъп в битката за златните медали в края на сезона. Гостите, които изгубиха финала за Суперкупата на Аржентина през седмицата от Ривър Плейт с 0:2 в Мендоса ", бяха стимулирани да се приближат до купата.

Двубоят на стадион " Монументал Президент Хосе Фйеро " в Сан Мигел, се оказа много тежък, само че въпреки всичко в последните секунди, шансът във втори следващ кръг беше на страната на Карлос Тевес и компания. Миналата седмица в 19-ия кръг за шампионата, Бока завоюва с 2:1 против Тигре след гол в 95-ата минута.

Така " Жълто-сините " останаха на върха с актив от 47 точки. Преднината на първенците е към този момент единствено шест точки пред втория Талерес. Годой Крус е на трето място с 37 точки, а Сан Лоренцо е четвърти с 36 точки, само че и мач по-малко.

Другият гранд в Аржентина Ривър Плейт реализира победа с 3:1 над Белграно пред своите почитатели на " Монументал ". Преди дуела играчите на Марсело Гаярдо демонстрираха извоюваната през седмицата Суперкупа на Аржентина против Бока. Голмайсторите против безконечния противник преди няколко дни Гонсало Мартинес (2) и Игнасио Скоко (78,87), означиха головете за спечелилите. Гарсия беше изравнил в 54-ата минута.

С този триумф Ривър има към този момент 26 точки, като заема 16-то място.

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ 20-ИЯ КРЪГ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БОКА ХУНИОРС

ВСИЧКИ МАЧОВИ НА АТЛЕТИКО ТУКУМАН

ВСИЧКИ МАЧОВЕ на РИВЪР ПЛЕЙТ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БЕЛГРАНО
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР