Шампионът Лудогорец започна с победа защитата на титлата си. В

...
Шампионът Лудогорец започна с победа защитата на титлата си. В
Коментари Харесай

"Лудогорец" започна сезона с минимален успех, потрепери в края

Шампионът " Лудогорец " стартира с победа отбраната на купата си. В откриващия кръг на новия сезон от Първа лига " орлите " завоюваха с 1:0 семейството си на " Етър " Велико Търново.

Тимът на Пауло Аутуори откри резултата още преди да изтече 3-ата минута на мача след неточност на гостите при изнасянето на топката. Иван Скерлев подаде към вратаря си Христо Иванов, топката беше отнета от Лукас Саша и подадена към Вандерсон, който по диагонала не остави шансове за неособено високия вратар на гостите- 1:0.

В 10-ата минута домакините имаха искания за дузпа, откакто извършиха свободен удар. Топката беше върната на 20-ия метър, откъдето Натанаел стреля. тя се спря в купчина от играчи и евентуално в ръката на Венцислав Василев, само че съдията Никола Попов реши, че няма да дава дузпа.
Снимка: Lap.bg
В идващите 7-8 минути домакините можеха да вкарат и втори гол, само че на два пъти се разминаха с чудесни обстановки с помощта на неконцентрираната игра на Марселиньо и Мисиджан. Особено фрапиращ беше този на холандеца, който от 6-7 метра прати топката в навън. До края на първото полувреме по сходен метод с гола се размина и Клаудиу Кешерю.

Защитникът Козмин Моци също можеше да вкара в 51-ата минута след пас на Натанаел. Той остана действително самичък, само че Скерлев притича и блокира удара му за наслада на вратаря Иванов. В идващите 10 минути имаше нови две положителни благоприятни условия за Вандерсон, при които обаче топката не откри задачата.

В 82-ата минута гостите извършиха два следващи свободни удара, като претендираха и за неотсъдена игра с ръка на Лукас Саша на стената, само че съдията Попов не реагира на това.
Снимка: Lap.bg
Съставите
" Лудогорец ": 33. Ренан, 6. Натанаел, 4. Сисиньо, 30. Моци, 90. Форстър, 8. Лукас Саша, 18. Дяков, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 93. Мисиджан, 28. Кешерю
" Етър ": 1. Иванов, 25. Стоянов, 21. Василев, 14. Скерлев, 30. Атанасов, 5. Сърмов, 20. Пехливанов, 8. Руменов, 92. Почански, 9. Петков, 73. Стоянов
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР