Шампионът Лудогорец се класира на 1/4-финалите за Купата на България

...
Шампионът Лудогорец се класира на 1/4-финалите за Купата на България
Коментари Харесай

"Лудогорец" стигна пестеливо до 1/4-финал

Шампионът " Лудогорец " се класира на 1/4-финалите за Купата на България след икономична победа с 2:1 в гостуването си против " Царско село ". Мавис Чибота откри за разградчани в 33-ата мин., откакто получи чудесна асистенция от Елвис Ману. В 45-ата мин. Абел Анисе удвои. " Царско село " обаче не се съобщи и понижи чрез Дилан Мартенс в 59-ата мин. След това вратарят на гостите Пламен Илиев избави отбора си от равнене, откакто Стефан Христов излезе самичък против него в 81-ата мин. А гол на Панайотис Лука ( " Царско село " ) в 86-ата мин. бе анулиран поради засада. Неприятната вест за " Лудогорец " бе контузията, която получи националът Антон Недялков, поради която се наложи да бъде заменен наложително в 41-ата мин.

След мача треньорът на първенците Валдас Дамбраускас бе неудовлетворен от тима си: " През първата част контролирахме мача, до момента в който през втората част не се справихме задоволително добре, само че за това бих поздравил " Царско село ". Разочарован съм от втората част. Когато водиш с 2:0, умишлено се отпускаш и мислиш, че мачът е приключил. В такива моменти е мъчно да се мотивираш. Може да кажем, че бяхме късметлии, че мачът не влезе в продължения. На почивката казах, че няма по какъв начин " Царско село " да не реагира. Те демонстрираха повече предпочитание през втората част и бяхме на ръба. Недопустимо е за нас да желаеме успеха по-малко от противник. Показахме, че в случай че водим в резултата, то можем да преобладаваме, само че в случай че се отпуснем, то проблемите следват. Все още нямам информация за положението на Недялков ".

Наставникът на " Царско село " Любослав Пенев пък сподели: " Много добра оценка давам на тима. Първото (б.ред. - полувреме) малко страхливо, със боязън и несигурни. Второто обаче доста добре и можеше в този момент да играем продължение. Тренираме по този метод и се опитваме да играем в формалните мачове по този начин. Поздравихме момчетата и им дадох доста висока оценка. Доволен съм, тъй като момчетата се развиват, а тимът надгражда. Искаме да имаме надзор върху мача, удари към вратата. Даже, когато се пазиме, също направляваме обстановката – съвършено второ полувреме ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР