Шампионът Лудогорец има нов старши треньор, съобщава sportal. Чехът Павел

...
Шампионът Лудогорец има нов старши треньор, съобщава sportal. Чехът Павел
Коментари Харесай

Лудогорец има нов треньор!

Шампионът Лудогорец има нов старши треньор, оповестява sportal. Чехът Павел Върба поема “орлите” след края на есенния полусезон. Досегашният ментор на Виктория (Пилзен) ще води отбора от Разград от неделя нататък, когато завършва ангажимнтите си със настоящия си клуб. Все още не се знае дали досегашният ментор Станислав Генчев ще остане в щаба.

Върба е осемкратен притежател на оценката треньор на годината на страната си, като е ставал първенец три пъти с Виктория. Бил е отличник и на Словакия с отбора на Жилина. В продължение на две години бе и народен селекционер на Чехия, като води отбора на Европейското състезание във Франция. Също по този начин е бил асистент треньор на Словакия. Освен това е бил отпред още на Пжеров, Баник (Острава), Пучов, и съветския Анжи (Махачкала).

Върба ще е третият чужденец, който поема " орлите " след Бруно Рибейро и Пауло Аутуори, само че е първият експерт отвън България от сериозна европейска големина, който ще застане отпред на клуба. 56-годишният треньор е считан за един от най-големите експерти в Централна Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР