Шампионът Ливърпул зашлеви звучен шамар при визитата си на Кристъл

...
Шампионът Ливърпул зашлеви звучен шамар при визитата си на Кристъл
Коментари Харесай

Ливърпул громи в Премиър Лийг, вкара седем на Кристъл Палас

Шампионът Ливърпул зашлеви гласовит пестник при визитата си на Кристъл Палас и го победи като посетител с гръмкото 7:0 в първи мач от 14-ия кръг на британската Премиър лийг. Успехът за хората на Юрген Клоп е с още по-сладък привкус, защото това е първата победа за тима като посетител от октомври месец насам, а също по този начин в игра се завърна и трайно контузения Алекс Окслейд-Чембърлейн, който записа малко повече от 15 минути на „ Селхърст Парк”, които са първите негови за сезона до момента.
Снимка: БГНЕС  Ливърпул громи в Премиър Лийг, вкара седем на Кристъл Палас

Рециталът за гостите в Лондон стартира след три минути, откакто Такуми Минамино откри резултата при визитата с първия си гол във Висшата лига след прехвърлянето си преди една година на „ Анфийлд”.

Последваха няколко положения за „ орлите”, които тормозиха защитата на Ливърпул, само че Алисон Бекер направи няколко значими спасявания, с цел да пристигна 36-ата минута и Садио Мане удвои актива за Ливърпул. Минута преди края на първата част Роберто Фирмино направи резултатът в южен Лондон 3:0 и по този начин гостът се отдръпна с удобен задатък на почивката.
Снимка: БГНЕС  Ливърпул громи в Премиър Лийг, вкара седем на Кристъл Палас

Втората част видя цели четири гола за мърсисайдци. Първо Джордан Хендерсън се разписа за първи път през сезона във Висшата лига след 52 минути игра след превъзходен удар от дъгата на наказателното поле, а Роберто Фирмино вкара втория си гол в срещата след превъзходното си показване в хода на срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР