Шамар от големия Тодор Колев още отеква в съзнанието на

...
Шамар от големия Тодор Колев още отеква в съзнанието на
Коментари Харесай

Тодор Колев забил звучен шамар на Поли Генова

Шамар от огромния Тодор Колев още отеква в съзнанието на певицата Поли Генова, разбра HotArena.

Това показа русокоската на сцената на шоуто " Маскираният артист ". " Имах шанса, достойнството и удоволствието да познавам Тодор Колев от дете. Когато бях студентка в НАТФИЗ, мой сътрудник снимаше късометражен филм. Там си партнирахме с Колев, играехме татко и щерка. В една от сцените се скарахме и той ми удари нечовечен пестник " - споделя певицата.

Генова постоянно ще пази спомените за огромната българска звезда и с носталгия си спомня времето, което е имала достойнството да контактува с него. Поли е първият участник, напуснал шоуто " Маскираният артист ". Талантливата певица изненада всички, като се оказа скрита зад маската на Очите. До последно всеобщото мнение бе, че в костюма на шубрак с изцъклени очи се крие човек, който няма изключително огромен опит на музикалната сцена. Ето за какво панелистите заложиха, че това е актриса, а не артист. Изненадата бе голяма, когато се оказа, че една от най-хубавите родни изпълнителки е съумяла ослепително да заблуди всички.

Това е първата сходна изява на Генова след завръщането й от майчинство. Блондинката неотдавна възобнови музикалните си задължения, откакто година бе отдадена напълно на сина си. Многото фенове на Поли са разочаровани от късия й престой в " Маскираният артист ". Самата певица също сподели недоволството си с горчива усмивка. Тя съобщи, че е признателна на Владо Пенев, който единствен от екипа на панелистите изрази предпочитание нейната маска да продължи напред в шоуто, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР