Шакира започна турне след 7-годишна пауза с концерт в Хамбург,

...
Шакира започна турне след 7-годишна пауза с концерт в Хамбург,
Коментари Харесай

Шакира започна турне след 7-годишна пауза

Шакира стартира турне след 7-годишна пауза с концерт в Хамбург, на който изпя шлагери от 20-годишната си кариера, оповестява Би Би Си, представена от Българска телеграфна агенция. Певицата е била доста разчувствана и е притискала ръце към гърдите си, до момента в който разказвала за дългото си боледуване. Тя отсрочи със седем месеца турнето си " Ел Дорадо " поради проблеми с гласните струни. На сцената Шакира е била във вихъра си и е посочила, че изцяло се е възстановила от дългото боледуване.

" Миналата година бе една от най-трудните в живота ми ", казва Шакира пред Би Би Си. " Да се завърна на сцената за мен е толкоз вълнуващо. Имам възприятието, че излизам на сцена за пръв път. "

Като по знамение и макар прогнозите на лекарите Шакира се е възстановила естествено. Всички експерти предвиждали интервенция, само че лезиите изчезнали изцяло от гласните струни. 

Звездата споделя, че по време на болестта си, още веднъж е почнала да се моли на Господ и му е дала обещание, че в случай че още веднъж може да пее, ще чества всяка нощ. Певицата е получила и поддръжка от почитателите си в Колумбия, които също са се молили за нейното излекуване.

За седемте години, през които Шакира се отдръпна от сцената, тя сътвори семейство с испанския футболист Жерар Пике и роди двете си деца. 

Запитана дали ще гледа някой от мачовете на Световното състезание по футбол в Русия, в което ще взе участие и Жерар Пике, Шакира отговори: " Имам концерти до 13 юли, само че в случай че Испания стигне до финала, ще отида да ги виждам. Така че би трябвало да съумеят! "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР