Шакил О'Нийл винаги е бил голямо момче. Легендарният баскетболист е

...
Шакил О'Нийл винаги е бил голямо момче. Легендарният баскетболист е
Коментари Харесай

Шак се похвали: Имам плочки за първи път от 2006 г.!

Шакил О'Нийл постоянно е бил огромно момче. Легендарният баскетболист е прочут с многото килограми, даже по отношение на внушителния му растеж от 2.16 м. В последната година обаче Шак съблюдава строга диета, тренира крепко във фитнеса и към този момент може да се похвали с... първите си коремни плочки от 2006 година насам, когато играеше за " Маями Хийт " в НБА и бе неукротим!

Пред сп. Men's Journal, О'Нийл показа, че проблемите с килограмите се влошили по ред аргументи. Сред главните са загубите на двама скъпи за него хора - някогашният му съотборник Коби Брайънт и сестра му Айеша.

" Дълго време единствено се тъпчех с храна и гледах " Нетфликс ", само че осъзнах, че би трябвало да продължа напред. Сега упражнявам седем дни в седмицата. Защо седем ли? - Защото няма осми! ", споделя Шак в типичния си жанр.

" Преди имаше самун, лимонови бисквити и торти, а в този момент - плодове, протеинови шейкове и пиле с аспержи или други зеленчуци. След известно време в този режим започнах да виждам по себе си позабравени неща, като плочките, да вземем за пример. Появиха се за първи път от 2006 година! "
View this post on Instagram

О'Нийл е във формата на живота си и съобщи, че в никакъв случай не се в чувствал по-добре. Баскетболистът употребява своята история, с цел да въодушевява почитателите, показвайки им, че смяната зависи от самите тях.

" Тренирайте, хранете се здравословно и се наслаждавайте на разликата " е посланието на четирикратния първенец на НБА - 3 пъти с " ЛА Лейкърс " и един път с " Маями Хийт ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР