Сгъваем, поддържа три скоростни режима и има двойна спирачна системаСгъваемият

...
Сгъваем, поддържа три скоростни режима и има двойна спирачна системаСгъваемият
Коментари Харесай

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro – здрав е-скутер с 45 км пробег

Сгъваем, поддържа три скоростни режима и има двойна спирачна система

Сгъваемият Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro е съвършен за напредване в града или разходка на колела

Пролетта е в разцвета си, а идват и още по-хубавите летни дни, когато електрическият скутер става неизменим сателит в живота ни – било то да се придвижим бързо и екологично до мечтана дестинация, за „ разходка на колела ” в парка или по крайбрежната алея.  

Едно от най-атрактивните оферти на пазара сега е електрическият скутер Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro, който е притежател на влиятелната премия Red Dot Award за дизайн. Моделът е разполагаем за поръчки от световния онлайн магазин TomTop на изключителна цена от $519,99 за лимитирани бройки и с доставка от европейски склад, основан в Германия.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro е притежател на влиятелната премия Red Dot Award за дизайн

Този известен скутер е извънредно здрав и лек – изработен е от алуминиева сплав с качество за авиационната промишленост и може да поеме товар до 100 кг. Самият скутер тежи 14,2 кг, развива скорост 25 км/ч и е кадърен да измине 45 км с едно зареждане на батерията.

Скоростните характерности и идръжливостта на модела са обезпечени от мотор с номинална мощ 300W (максимална 600W) и литиева батерия 18 650 мАч. Гумите са пневматични, 8,5-инчови, направени от гумена примес, удароустойчиви и антископични (устойчиви на хлъзгане), подобаващи за множеството пътни условия.

Двойна спирачна система, инфо-панел и механизъм за бързо прегъване са измежду достолепията на скутера

Е-скутерът поддържа три скоростни режима, според от изискванията на пътя и настроението – еко 15 км/ч, общоприет 20 км/ч и състезателен 25 км/ч. Изборът на режим на каране става елементарно и комфортно с натискане на един комутатор. Полезна информация като скорост, оставащи километри, заряд на батерията и други е налична на панела, ситуиран начело.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro е подсигурен с двойна спирачна система – E-ABS на предното колело и дискова спирачка на задното, тъй че да подсигурява сигурността на своя собственик по време на каране. В допълнение, возилото има ослепителен челен фар и задна стоп светлина, която мига при натискане на спирачката, с цел да предизвести пътуващите зад скутера.

В сгънато положение Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro се побира без проблем в багажника на колата

Предвидени са и голям брой функционалности за отбрана от повреди на скутера, включително от късо съединяване, презареждане на батерията, температурни аномалии и други А съпътстващото смарт телефон приложение, което се свързва със скутера през Bluetooth интерфейс, разрешава освен следене на индикаторите, само че и надзор на някои от функционалностите.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro е сгъваем скутер, с помощта на което може да се придвижва и съхранява доста по-удобно. Конструкцията му разрешава да го приведете в портативно положение единствено за 3 секунди и без проблем да го поставите в багажника на колата, да вземем за пример.

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro може да се следи и ръководи от мобилно приложение

Електрическият скутер тежи единствено 14,2 кг и има размери 108х43х114 см. Подходящ е за хора на възраст от 16 до 50 години и с височина от 120 до 200 см. В комплекта влизат с изключение на самия скутер, още зарядно устройство, принадлежности и управление за потребителя. Батерията се зарежда изцяло за към 8-9 часа.

Купи: Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro – на цена от $519,99 с доставка от Германия
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР