Сформирана е работна група, която изготвя концепция за лобизма в

...
Сформирана е работна група, която изготвя концепция за лобизма в
Коментари Харесай

Ахладова: Работна група изготвя концепция за лобизма в България

Сформирана е работна група, която изготвя идея за лобизма в България . Това съобщи по време на парламентарния надзор в Народното събрание министърката на правораздаването Десислава Ахладова.
Поставената й цел е да изследва положителните европейски практики и да изготви идея за контролиране на лобизма в сходство с рекомендациите и стандартите на Европейска комисия, сподели в Народно събрание министър Ахладова, представена от 24 часа.
 Реформата в правосъдната система разискаха Десислава Ахладова и Дидие Рейндерс Реформата в правосъдната система разискаха Десислава Ахладова и Дидие Рейндерс
Министърът на правораздаването Десислава Ахладова организира през днешния ден видеоконферентна среща с комисаря по правораздаване на Европейски Съюз Дидие Рейндерс. Двамат...
Неколкократно в Народното събрание се е заговаряло за основаване на закон за лобизма, само че до гласуването на подобен не се е стигало откри инспекция на " 24 часа " преди половин година.
В началото на тази седмица пък Ахладова е провела среща с комисаря по правораздаване, като в продължение на час е отговаряла на въпроси свързани с проекта за развиване на българското правораздаване, изясни още тя и добави, че министерството работи по рекомендациите на Европейска комисия за върховенството на закона.
Към този миг в правосъдната система се извършват над 20 плана по отношение на актуализирането на системата, въвеждането на електронните запори и елекронното правораздаване са планове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР