Сезонът в Пампорово ще продължи до края на априлската ваканция.Такива

...
Сезонът в Пампорово ще продължи до края на априлската ваканция.Такива
Коментари Харесай

​Ски и сняг на Пампорово и през априлската ваканция

Сезонът в Пампорово ще продължи до края на априлската почивка.Такива към този момент са прогнозите на концесионерите на пистите в родопския зимен курорт. С наближаването на великденските празници близо 80% от местата за настаняване там към този момент са резервирани.

Пампорово, Чепеларе

Сняг и подобаващи условия за ски и сноуборд ще предложи Пампорово и по време на великденската почивка. Въпреки късната зима от курорта регистрират най-хубавия сезон до момента.
Мариан Беляков, изпълнителен шеф на „ Пампорово ” АД: Миналата година беше сезонът с рекорден растеж за последните 10 години. Огромен растеж от порядъка на 17%. Тази година все още вървим към 8,5% растеж по отношение на предходната година,което автоматизирано го прави най-силният сезон досега.
Пампорово затвърждава наклонността да е желан и наличен курорт за българите. Над 60% от туристите този сезон са български жители. Повечето от българските посетителите избират петдневните ваканционни пакети, които включват и карти за въжен превоз.
Иван Петков: Любимият ми курорт за зимни спортове. Още за първи път като дойдохме ми хареса. Не се чака толкоз доста на лифта, на пистите. Белин Узунов: Ски не съм карал през живота си. На ръб се възпламених и тази зима започнах да го карам. От към месец и нещо пристигам с промеждутъци.
Турци, гърци, сърби и румънци са най-честите посетители на Пампорово измежду чужденците. Много сполучливи са и стратегиите с Англия и Израел.
Мариан Беляков, изпълнителен шеф на „ Пампорово ” АД: Една доста съвършена съразмерност сред чартърни стратегии и неорганизирани туристи. Това е най-хубавата формула за една сполучлива резистентност и продължителност на потребителския портфейл за един ски курорт най-малко на Балканския полуостров.
Все по-голяма известност измежду скиорите набира и опцията с картата за Пампорово да се кара и на пистите в Чепеларе, до които се стига с шатъл бусове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР