Сезонът в английската Висша лига завърши преди броени дни и

...
Сезонът в английската Висша лига завърши преди броени дни и
Коментари Харесай

Betway определи кой е фаворитът да вдигне титлата в Англия през сезон 2022/23

Сезонът в британската Висша лига приключи преди броени дни и видяхме по какъв начин Манчестър Сити отбрани купата си, като по този метод за четвърти път в последните пет години стана първенец. Ливърпул бе доста покрай „ жителите “ през този сезон, а през новата акция се чака Челси и Манчестър Юнайтед също да са кандидати за купата. Британският букмейкър Betway към този момент дефинира любимеца за първенец. Това е Манчестър Сити, а след него са Ливърпул, Челси и Юнайтед. Не ви е необходим за активиране на офертите в букмейкъра, с които може да залагате на мачове от Висшата лига. Бетуей предлага спортни промоции за повече тръпка в залозите, като има и повишени коефициенти за събитията от Премиър Лийг.

Ман Сити на Пеп Гуардиола се чака да господства във Висшата лига и през сезон 2022/23. Сайтът за спортни залагания Бетуей дава много невисок коефициент "гражданите " да завоюват поредна купа. Ставките за Челси и Ман Юнайтед пък са много високи - надлежно 15 и 21, само че пък при добър старт на сезона това ще се промени. Въпросът в този момент може би е какъв брой по-силен още може да стане Манчестър Сити, щом букмейкърите по подобен метод отписват грандовете на британския футбол, откакто единствено Ливърпул е с под 4 коефициент за първенец. Ман Сити разгласи прехвърлянето на Ерлинг Халанд и от норвежеца се чака да носи най-малко по 15 гола на сезон. С тези попадения от Халанд отборът на Пеп Гуардиола в действителност може още веднъж да бъде неосъществим. Кевин де Бройне, Марез и Бернардо Силва ще подкрепят норвежката звезда, а крайните бранители Кансело и Уокър също са доста рискови. За кандидатите за купата през сезон 2022/23 в британската Висша лига в действителност ще бъде доста мъчно.

ще се надяват да видят техния обичан тим да наруши хегемонията на Ман Сити. „ Червените “ бяха на няколко минути от спечелването на купата този сезон, само че Сити направи поврат против Астън Вила и завоюва с 3:2 в последния кръг. Юрген Клоп се чака да работи на трансферния пазар. Ливърпул се укрепи с Фабио Карвальо и съгласно журналиста Фабрицио Романо, това ще бъде доста мощен трансфер. „ Червените “ обаче може да се разделят с някоя от звездите си в нахлуване – Мохамед Салах или Садио Мане. Все отново в състава ще останат Диого Жота и Луис Диас, а с прибавянето на още един класен състезател, то Ливърпул ще бъде с огромни шансове да се бори за купата.

При Челси и Ман Юнайтед нещата стоят по малко друг метод. „ Сините “ може да бъдат преобразени през лятото, защото се приказва, че ще има доста прехвърляния на „ Стамфорд Бридж “. Челси е с 15 коефициент в Бетуей да завоюва купата. Още по-голям е коефициентът за Ман Юнайтед – 21.00, като „ алените дяволи “ би трябвало да бъдат корено изменени под управлението на Ерик загар Хаг. В първия си сезон отпред нидерландският експерт ще се опита да върне тима назад в топ 4, като за момента никой на „ Олд Трафорд “ не мисли за спечелването на купа.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР