Сезонът на родното първенство от първа лига започна с интересна

...
Сезонът на родното първенство от първа лига започна с интересна
Коментари Харесай

Докъде ще стигнат силите на Монтана и Ботев Враца в Първа лига?

Сезонът на родното състезание от първа лига стартира с забавна и приятна изненада - тимът на Монтана съумя да влезе в професионалните конфликти и най-вероятно всички погледи са ориентирани точно към него. В началото на всеки сезон следим с изключително внимание към новите тимове.
В този случай се фокусираме и върху още един футболен тим - Ботев Враца. Често сходни въпроси съумяват да развълнуват почитателите, въпреки всичко не приказваме за тимове с доста спонсори и доста количество гении, които се борят за трофея през целия сезон, а за по този начин наречените скрити козове.
Нека първо насочим вниманието си към представянето на Ботев Враца през сезоните. Това е тим, който всякога се движи по ръба на оцеляването. Всяка година ставаме очевидци на забавни обрати и екзекутирането на доста мощни тимове. Отборът на Враца постоянно се оказва костелив орех даже за огромните хегемони, а стадионът им се трансформира в цитадела - малко на брой са тези, които могат да се похвалят с победа. Въпреки това, в края на всеки сезон, въпреки и точковият актив да е доста по-малък, в края на сезона Ботев Враца е постоянно в жестока борба за оцеляване и до този миг не разочарова.
Трудно е да кажем, че този тим се бори за трофей, само че огромната победа е постоянно да остане в първата лига. И за първи път от доста време ще можем да забележим едно доста епично футболно дерби - това сред Враца и Монтана. Историите сред двата града са пословични, само че още по-важното е, че заформящата се омраза ще притегли вниманието на безусловно всеки.
Спортът изисква цялостен неутралитет, само че пък статистиката ни демонстрира, че сега Ботев Враца се намира на 12-то място, до момента в който Монтана е на надалеч по-престижното 7-мо място с четири изиграни мача - една победа, две равенства и една загуба. Ботев Враца има единствено една победа и три загуби, което за по-запознатите е изцяло естествен старт. А и дано бъдем откровени, този тим занапред ще набере сили, с цел да изненада мнозина.
Освен това не би трябвало да забравяме, че Ботев Враца може да се похвали и с качествени футболисти като Аласан Н'Диайе, нападателят Валери Домовчийски, който сега се радва на топлото внимание на публиката. Отборът на Монтана може да се похвали със засилено наличие на родни футболисти и измежду тях можем да видим Тони Тасев, Николай Минков и Николай Цветков. Според Никола Спасов е нужен и сериозен нападател, който да ускори нападението, само че генерално не би трябвало да забравяме, че този тим занапред ще би трябвало да се постанова на терена, както и в класирането.
Букмейкърите също наблюдават представянето на тимовете. Можем да разберем , които оферират бет365 и да разберем някои потребни тактики, както и редица аргументи за какво да обръщаме повече внимание на двата отбора - статистиката ни демонстрира, че тук изненадите са обезпечени. Не би трябвало да забравяме, че букмейкърът следи с необикновен интерес европейският футбол, както и някои по-специални интернационалните лиги, затова количеството провокации въобще не може да се счита за непретенциозно в тази платформа.
И другата добра вест е, че към момента се намираме при започване на шампионата, което единствено подсказва за бъдещите изненади и други спомагателни обрати в дербито.
Категорични сме, че съществуването на един нов тим трансформира доста спортните прогнози и внася забележителна прохлада в родното състезание, а тъкмо това ще обърка сметките и на хегемоните в крайното класиране. Не знаем и до каква степен ще стигнат силите им, това е комплициран въпрос, който изисква сложен отговор. Ако настроенията в тимовете се задържат и съумеят да завоюват шанса на своя страна, можем да бъдем сигурни, че актуалният сезон ще бъде доста забавен и трогателен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР