Сезонът на Овен разпалва нов огън. Той носи невероятно смели,

...
Сезонът на Овен разпалва нов огън. Той носи невероятно смели,
Коментари Харесай

Най-точният месечен хороскоп за април за всяка зодия

Сезонът на Овен разпалва нов огън. Той носи необикновено смели, витални и свежи сили, които могат да ни накарат да се почувстваме като че ли цялостен нов свят се отваря пред нас.

Овен – Скъпи Овни, април е месец на огромни промени. Изненадите са сигурни. Това е вашият месец на възобновяване, прераждане, регенериране, надграждане, актуализиране, възобновяване и възкресение. Април ви връща в верния път по доста способи и ще се сблъскате с избрани неща, с които не сте били подготвени да се сблъскате по-рано. Вие сте великият занаятчия на трансформацията и повече от всеки различен знак, можете да превърнете битките в скъпи запаси и да употребявате времената на компликации като катализатори, които да ви тласнат напред и нагоре към идващото равнище на вашето създание. Вие сте решителни и смели и когато нещата стартират да се разхлабват и да вървят напред, вие ще растете с голямо движение. Ще бъдете в светлината на прожекторите, откривайки благоприятни условия да започнете нови пътища, да засадите нови семена и да растете по нови способи.

Новите сили ще ви следват през цялата година. Използвайте ги, с цел да търсите нови благоприятни условия! Имате опция за първи път да реализирате своите фантазии. Плутон, който се реалокира през март в символ Водолей, ще внася рядка сила във вашето галактическо поле. Ако имате план, който желаете да стартирате, вашата мрежа от другари и познати може да се окаже най-ценният ви актив.

Пълнолунието във Везни на 6 април може да раздруса сърдечните въпроси, принуждавайки ви най-сетне да вземете решение по отношение на значима връзка в живота ви. Може също да ви насърчи да развиете по-дълбока връзка с някой непосредствен до вас. Оставяте мощно усещане у противоположния пол, доминирате съвсем всякога, само че съветът е да отпуснете топката през този интервал и да постигате взаимни отстъпки, с цел да бъдат нещата хармонични. Можете да действате бързо, само че е добре да запомните, че да водите с рогата напред и да водите с главата, не е едно и също нещо.



Телец – Скъпи Телци, април ви носи необикновено мощна сила за нови начала. Ако сте се чувствали малко нестимулирани и бавни, новата сила ще ви подтикне да предприемете дейности. Ако би трябвало да си търсите нова работа, това е положително време да предприемете нещо по въпроса. Не позволявайте никаква опция да бъде пропиляна, даже едно малко деяние може да ви помогне да се възползвате оптимално от тази невероятна свежа сила.

Като имобилен знак, вие не постоянно се движите бързо. Отличавате се в това да стоите тъкмо там, където сте, да помръдвате единствено когато сте подготвени и почувствате ентусиазъм да се възползвате оптимално от пространството, което притежавате. Знаете цената си и цените нещата, които идват в живота ви. Въпреки това може да сте малко мудни, с цел да прегърнете смяната, а този месец ще се случат доста промени. С началото на новия сезон звездите се подреждат, с цел да донесат нова вълна от сила във вашия свят. Някои съществени играчи планети са към този момент в придвижване и те ще ви донесат както дарове, по този начин и провокации, благоприятни условия и ограничавания. Един от тези блага ще бъде излекуване. Плутон беше в земния в символ Козирог дълги години, тъй че преместването му във въздушния знак Водолей може да ви донесе облекчение. Може да почувствате, че сте стигнали до края на дълго пътешестване на промяна. Марс, който е в удобен ъгъл към вашето рождено Слънце и ще ви дава мощ за живот и дейности.
Почти доникъде на месеца Венера е във вашия знак, на който е шефка, тъй че можете да разчитате на нейното снизхождение в региона на връзките, хубостта, изкуството и притежанията, както и хармоничното общуване.

Вдишайте чувството за всеки нов миг, който идва в живота ви, и се насладете на идното пътешестване.



Близнаци – Скъпи Близнаци, през април стартирате да изграждате живота си по сериозен и постоянен метод. Започвате да изграждате същински себе си. Творческата сила е в своя пик, тъй че в случай че има нещо, което желаете да създадете или предизвиквате, този месец предлага идеалното ентусиазъм за деяние. На 5 април посрещаме пълнолунието в знака Везни, също въздушен знак. Ще почувствате лечебните трептения към това Пълнолуние.

Слънцето образува удобен 60-градусов ъгъл, към знака ви и към вас ще потекат задоволително мощни витални сили, което ще увеличи и жизнелюбието ви. Планетата на шанса Юпитер продължава да се движи през Овен, като по този метод образува удобен аспект към рожденото ви Слънце, а това значи, че ще има доста красиви благоприятни условия във всички области на живота, на които можете да се порадвате. Юпитер също може да ви сервира подарък или два през този месец!
Сатурн откакто мина в знака Риби, в този момент от негова страна се образува провокационен квадрат към вашия знак, заради което като цяло би трябвало да се преценявате със закъснения и компликации, които по-късно би трябвало да се преодоляват. През третата десетдневка на месеца навлизаме в сезона на затъмненията. Затъмненията постоянно са доста трансформиращо време.

Възходи и падения идват в областта на вашия обществен живот и сигурно ще има промени и пренареждания. На първо място, този месец ви носи щастливи запознанства и срещи с хора, които от една страна ще придобият значима роля в живота ви, а от друга могат да ви оказват помощ да сбъднете огромна фантазия или да постигнете по-лесно задачите си и да завладеете своите упоритости. Съдбата ви дава опция да възстановите изгубени връзки от предишното. Ако сте необвързани, звездите ви дават обещание обещаващи срещи. Можете да намерите идеалния сателит. Излизайте и се забавлявайте по-често.

Трябва да се сбогувате със старите версиите на себе си, с които към този момент не резонирате. Насладете се на новото чувство за лековерие в придвижване!



Рак – Скъпи Раци, през април ще е подходящо да се пазите повече, защото Слънцето отслабва виталните сили. Този месец се пробвайте да избягвате обстановки, които могат да ви слагат в затруднено състояние. Трябва да си почивате повече вкъщи, да се отървете от безкрайната въртележка от отговорности. Ще имате чувство за осъзнаване на вашите лични ограничавания. Погрижете се за имунитета си, защото това е месец, в който може да сте по-уязвими към настинки.

Марс транзитирайки през вашия знак ви дава подтик на свежа сила и ви оказва помощ да се организирате по-добре. Сега той носи доста предприемачески дух, който също би трябвало да бъде прибавен, в случай че е допустимо. През този нов цикъл просперитетът ще бъде на ваша страна, само че бъдете деликатни. Не се отпускайте и не се предоверявайте на всеки.
Юпитер продължава да образува квадрат с вашия знак, заради което в този момент би трябвало да се пазите от всевъзможни пресиления и неразумни действия, тъй като нещата от време на време наподобяват по-розови, в сравнение с са. Но с рационални и добре премислени дейности ще можете да преминете през компликациите. Вашите ползи биха могли да се насочат към алтруистични и филантропични планове под въздействието на човек, непосредствен до вас.

Затъмнението на 20 април ще ви изправи пред промени, които не можете да спрете, а единствено да ги приемете и да продължите напред. Промените, стартирани в този момент, могат да се окажат потребни в дълготраен проект, както материално, по този начин и по различен метод.

Това ще бъде удобен месец за празненства, другарство, посещаване на културни събития. Очаква се да увеличите количеството на вашите познати и евентуално ще срещнете човек в обща компания, в който ще се влюбите. През този месец спокойният ви партньорски живот може да бъде нарушен от някой или нещо. Може да се свържете с някой, който ви харесва повече. Все отново внимавайте с този флирт, защото може да заплаши дълготрайната ви връзка. Необвързаните би трябвало да се съсредоточат повече върху компанията към себе си.

Лъв – Скъпи Лъвове, април може да бъде много натоварен и друг месец от досегашните. Възможно е да имате вълнуващи и изцяло разнообразни прекарвания. Ще се усили жаждата ви за живот. С всяка дребна стъпка, която предприемате, с цел да растете и напредвате, ще видите усъвършенствания в тази и във всяка друга област от живота си.
Вселената ви приканва да извършите огромни промени и да вземете значими решения, които може би ще дефинират целия ви по-нататъшен живот. Вашите фантазии, вашите цели, вашите усещания, вашето мислене, методът, по който се справяте с другите обстановки в живота си, евентуално би трябвало да се трансформират или еволюират.

Слънцето и Юпитер ще ви оказват помощ да избегнете неприятния шанс и ще ви донесат щастливи благоприятни условия, без даже да се постанова да работите доста по въпроса. Трябва също да очаквате съдбовни събития и смяна на ситуацията във значимите връзки от живота ви заради влизането на Плутон във Водолей. Много е допустимо да се обкръжите с нови и мощни хора или може да се наложи да помислите деликатно с кого желаете да останете. Сатурн в Риби към този момент ви оставя на мира със своите провокации.

Нещата ще вървят доста по-добре в съществуващата ви работа, защото в този момент можете от една страна да преговаряте за нарастване или смяна на изискванията, само че също по този начин може да дочакате щастливи благоприятни условия, които ще ви донесат положителни облаги.

Марс в този момент към този момент в символ Рак ще ви натовари много душевен, защото ще разсъни вашите страхове и безпокойствие. Може също да сте загрижени за здравословни проблеми, с които може би не сте съумели да се справите в предишното. Много внимавайте, тъй като има заплаха от контузии. Освен това бъдете деликатни, когато шофирате, не говорете по телефона, до момента в който сте зад кормилото.

Венера доникъде на месеца е в символ Телец, образувайки провокационен квадрат към вашето рождено слънце и изисква доста пригаждане и внимание в връзките.



Дева – Скъпи Деви, началото на април в деловата сфера ви носи доста триумфи, само че и малко по-трудни обстановки, изискващи нараснала ангажираност. Подгответе се постепенно да завършите някои каузи, които сте почнали в предходния интервал. Това е подобаващият миг да извършите промени, радикални и основни, такива, които ще ви отведат в напълно друга посока, към реализацията на вашите цели. Подобрете малко организацията си, тъй като от време на време действате безредно и без никакъв ред и смисъл. В момента имате късмет да хванете шанса за опашката и да постигнете нещо, за което даже не сте мечтали.

Като цяло това е интервалът, в който би трябвало да започнете своите проекти и да се концентрирайте върху работи и планове, които са в главите ви отдавна. Вие сте под въздействието на огромна и дейна сила и това е моментът да се раздвижите по всевъзможен вероятен метод.

На работното място, в бизнеса и в връзките с висшестоящи, би трябвало да сте по-внимателни, защото през този интервал може да има недоразумения, когато имате взимане предоставяне с авторитетни фигури, началници, хора с висок обществен статус или с представители на държавните органи. Може да се появят проблеми заради раздразнителност, като те могат да се проявят посредством бодърствуване и изменчиво кръвно налягане.

Хороскопът ви за април подсказва, че този месец е съвършен за вас да подновите контактите с другари от предишното и да се свържете още веднъж с тези хора, които са ви донесли благополучие в предишното. Възможно е повече хора да проявят интерес към вас и ще ви е прелестно да поддържате връзка с тях. Няма да има доста романтика и пристрастеност, само че други неща в този момент са по-важни за вас, да вземем за пример подсилване на връзките.

За необвързаните Деви се обрисува повече другарство и нови запознанства. Не е целесъобразно да търсите сътрудници, с които бъдещето няма смисъл. Съсредоточете се върху това, което е значимо и което ви прави щастливи.


 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР