Сезонът на отпуските, безкрайните горещи нощи, соленото море и забавленията

...
Сезонът на отпуските, безкрайните горещи нощи, соленото море и забавленията
Коментари Харесай

Тенденции при летния маникюр и прически

Сезонът на отпуските, безкрайните горещи нощи, соленото море и заниманията е тук. Освен уместно ваканционно въодушевление и луксозна свободна лятна рокля той изисква и нова прическа, съчетана с незабравим маникюр. Какви са трендовете за лято 2021 и по какъв начин да бъдете съвременна? Последвайте препоръките ни за впечатляваща визия.

Тенденции при маникюра за лято 2021
 Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото
Ето, че настъпи моментът, в който дамите да се замислят с какъв модел бански да дефилират на плажа. Той наложително би трябвало да е модере...

 Маникюрът това лято се отличава с пастелни цветове,  върху които разцъфват нежни цветя и прехвърчат пъстри пеперуди. Модерни са неясно лилавото, пепел от рози, бялото, бежовото, небесно синьото. Може да си позволите даже бордо или зелено, в случай че са измити и матови като цвят. На мода остават омбрето и ноктите, решени в два или повече цвята – главен и допълващи за украсата.

Модерни дължини на летния маникюр

Като дължини следим както дълги и изкусителни нокти, по този начин и пай грациозен маникюр. Късите нокти се завръщат на стилния подиум – богато украсени с камъни и решени в нежни цветове.

Модерна декорация за летния маникюр

Украсата е богата – цветя, пеперуди, геометрични фигури, камъни, растения – всичко, което носи въодушевление и е пъстро и отличаващо се върху пастелната основа, е добре пристигнало. По-смелите дами могат да заложат на 3Д декорация и брокат, а влюбените в елегантния и изчистен жанр – на нежни дантели и цветя.
 Топ разхладителни питиета за лятото Топ разхладителни питиета за лятото
Остават ни единствено няколко седмици от началото на лятото и към този момент е горещо! За да се насладите на този сезон доста повече, ви каним да приго...

Тенденции в стилните прически за лято 2021

Бретонът и ретро стилът се завръщат при прическите и се трансформират в едни от горещите фешън трендове за лятото. Бретоните са плътни, дълги и покриващи веждите. Карето продължава да се носи със жанр и наслаждение. Класическият фасул и асиметрията са комфортни, елегантни и функционални. Модерни това лято са и ултра късите прически, напомнящи момчешките.

За горещите нощи се предлагат леки къдрици, сходни на тези, които са се носили през 60-те и прически с влажен резултат. За дамите с дълги коси се предлагат ефектни аксесоари за прибиране на разпилените дължини в горещото време. Носят се панделки, диадеми, плитки, кърпи.

Като нюанси съвременни са естествените цветове, светлите кичури, които като че ли са нарисувани от слънцето и солената морска вода.

 Идва горещина, само че има 5 бързи ефикасни метода да се разхладите Идва горещина, само че има 5 бързи ефикасни метода да се разхладите
Съвсем скоро ще дойдат знойни жеги, а вие ще се чудите по какъв начин да се разхладите. Летният сезон чука на вратата, а температурите ще стартират...

Когато посетите фризьора или маникюриста си, носете със себе си фотоси на прическите и маникюрите, които ви харесват и желаете да постигнете. Той ще ви съветва дали са подобаващи за вашия вид коса и нокти и ще направи всичко допустимо да се доближите до търсената визия. Ако просто обяснявате с думи, без да покажете снимков материал, прекомерно допустимо е да не бъдете разбрана вярно и това да докара до разочароващ резултат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР