Сезонът на музикалните фестивалите наближава и идеалният завършек на избрания

...
Сезонът на музикалните фестивалите наближава и идеалният завършек на избрания
Коментари Харесай

27 идеи за фестивален маникюр, с който лятото ще бъде още по-цветно

Сезонът на музикалните фестивалите наближава и идеалният свършек на определения аутфит е точно маникюрът. Защото в случай че концепцията да пеем и танцуваме навън на обичаните си шлагери ни доставя наслада, то да имаме съвършената визия за случая е нещо също толкоз вълнуващо. Основната тенденция при него е да бъдете смели, тъй като в този момент е моментът да бъдете екстравагантни и истински.

Най-лесният метод е да лакирате ноктите си в един ослепителен цвят, може и с перлени отражения, като неоновите нюанси са изцяло подобаващи за случая. Могат да се комбинират и разнообразни цветове за всеки нокът, като това още веднъж е алтернатива, в случай че предпочитате да си вършиме маникюра сами.

Но в случай че желаете бохемски жанр, флоралният маникюр е тъкмо за вас. Маргаритка, нарцис, лилия или люляк... Всяка година цветята внимателно оставят листенцата си върху ноктите ни, трансформирайки се в една от най-популярните трендове в пролетния маникюр.

На фестивалите плодовете също носят своята доза витамин на ноктите ни. Диня, ананас, лимон, ягода, портокал… Тези сезонни плодове се съчетават отлично с модерните летни лакове за нокти. Но могат да се прибавят и всевъзможни закачливи украшения като звезди, сърца, дъги, усмивки, без ограничавания. За задачата могат да се употребяват и подготвени стикери за приемането на абсолютния mix & match в маникюра.

 
21 хрумвания по какъв начин да прибавим повече искра в маникюра си

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР