Сезонът на бележи средата на нашата астрологична година. Вижте докъде

...
Сезонът на бележи средата на нашата астрологична година. Вижте докъде
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за октомври 2022

Сезонът на бележи средата на нашата астрологична година. Вижте до каква степен сте стигнали и какъв брой доста сте постигнали! Трудно е да се повярва, само че като че ли съперничеството с шест ретроградни планети в небето едновременно не беше задоволително трагично, октомврийската астрология е най-драматичната за 2022 година С Меркурий, Сатурн и Плутон всички станции са директни, Юпитер още веднъж навлиза в отвъдния свят на Риби, зимата стартира сезонът на затъмненията и планетата на деяние Марс ще бъде ретроградна в Близнаци. Време е за тежка въздишка!

Ето кои са значимите дати през този месец: 

2 октомври: Ретроградният Меркурий приключва

9 октомври: Пълнолуние в Овен

23 октомври: Слънце и Венера влизат в Скорпион

25 октомври: Слънчево затъмнение на Новолуние в Скорпион

27 октомври: Юпитер влиза в Риби

30 октомври: Ретрограден Марс стартира в Близнаци

Месецът стартира с същинска галактическа благословия на 1 октомври с Венера във Везни и Юпитер в Овен. Венера и Юпитер са известни като двата бенефика в небето, което значи, че са склонни да доставят шанс и благословия на всички. Докато се сплотяват, оптимизмът изобилства и ние сме по-заинтересовани от общуването. На идващия ден – идва новината, която всички чакаха – назадничав Меркурий най-сетне завърши, защото станциите на Меркурий се насочват в Дева! Недоразуменията стартират да се обясняват и прахта ще стартира да се утаява от целия безпорядък.

Овен

Това е огромен месец за вас, Овен. Има две съществени събития, които да вземете под внимание за вашия знак. Първо, това е вашият месец на пълнолуние, тъй че на 9 октомври очаквайте да се почувствате супер мощни и интроспективни с цялата тази лунна сила. Второ, Юпитер (планетата на експанзията), която беше във вашия знак през последните няколко месеца, минава към Риби. Всички огромни хрумвания, върху които сте обмисляли е време да се случат. Уверете се, че не пренатоварвате този месец. Поемането на риск може да изисква спомагателна грижа за " себе си ", тъй че не забравяйте да се запасите с всичко, което ви кара да се чувствате добре.

Телец

Венера акцентира всекидневието ви този месец, тъй че отделете време, с цел да разберете какво работи за вас. Отделете малко време, с цел да се върнете към рутините си. Възможно е сега да не сте на вълна кариера, само че в това няма нищо неприятно. Просто се уверете, че правите действия отвън офиса, които ви изпълват. Когато пълнолунието се реалокира в Овен на 9 октомври, може да почувствате предпочитание да се оттеглите. Това пълнолуние е буйно и интензивно, тъй че ще ви бъде от изгода да се отървете от сметките и домашните раздразнения за ден-два. Отделете време да се подмладите и ще оцените живота си и ще намерите повече наслаждение в него, когато се върнете.

Близнаци

Светлината на прожекторите е върху вас и вашите фантазии този месец, Близнаци, тъй че се пригответе! Време е да разберете какво ви е писано да вършиме в живота. Не се паникьосвайте - астрологията е на ваша страна.
Сезонът на Скорпиона на 23-ти ще донесе възобновено възприятие на пристрастеност към ежедневните ви каузи. Всички остарели привички или рутини, които са вашето нещо, ще излязат напряко през прозореца, с цел да създадат място за новия клас по керамика, който обичате, или оня хартиен клуб, към който сте се включили. С цялостна обществена чаша ще бъдете подготвени да поемете света и хубаво нещо! Слънчевото затъмнение на 24-ти може просто да хвърли нова и вълнуваща опция в скута ви.

Рак

Този месец е обвързван напълно с вашата кариера и къде се намирате в света. Балансът (все отново е сезонът на Везните) сред вашия вътрешен и външен свят се акцентира и в този момент е моментът да споделите своите тъмни черти с хората, които в действителност ви обичат. Отпразнувайте вашето същинско аз и точните хора ще видят какъв подарък сте, даже на работното място. Когато Венера се реалокира в Скорпион към края на октомври, тя удря част от къщата ви, която акцентира вашето пространство. Чувствайте се свободни да украсите или да изпробвате този план на Pinterest " Направи си самичък ". Важно е да извършите крачка от колелото на живота на хамстера и просто да се наслаждавате на настоящата си обстановка понякога.

Лъв

Ще се чувствате супер обществени този месец. Избухвате с нови отзиви, които сте сигурни, че светът би трябвало да чуе, тъй че излезте и кажете мнението си. Разговорите може да станат малко разгорещени, само че вие сте огнен знак.
Когато пълнолунието в Овен настъпи на 9-ти, то се приземява във вашия дом на пътешестване, тъй че в случай че можете, излезте от града. Ако не можете да пътувате надалеч, можете най-малко да разгледате личния си град. На 23-ти, когато Слънцето и Венера се реалокират в Скорпион, може да ви се прииска да извършите малко есенно разчистване към дома си. Време е да боядисате своя скрин. Какъвто и да е планът, ще се почувствате спокойни и подготвени да поемете идващия месец с малко ободряване на дома.

Дева

Девата се ръководи от Меркурий, който върви непосредствено във вашия знак на 2-ри. Това е като астрологичен ритник с цел да постигнете задачите си и в общи линии да свършите с нелепостите! Имате цели 10 дни с тази сила, тъй че се възползвайте оптимално от нея: Поискайте покачване! Започнете идващия си страховит арт план! С силата на Меркурий зад себе си, като че ли не можете да се неуспехите. След това, на 9-ти, пълнолунието в Овен е идеалното време да излезете и да се срещнете с нови хора, защото ще се почувствате подготвени да споделите себе си със света. В сезона на Скорпионите на 23-ти ще бъдете в допълнение въодушевени да се завърнете към полузавършен арт план. Независимо дали става въпрос за маслената картина в дрешника ви или това на половина написано стихотворение в дневника ви, отделете малко време, с цел да оставите творчеството да потече.

Везни

Оставете положителните моменти да се завъртят, до момента в който се потапяте в позитивната сила от вашия роден месец, Везни. Може да забележите, че хората отварят порти за вас надясно и наляво, тъй че се насладете на сладостта да бъдете звездата на шоуто до края на сезона на Везни! Пълнолунието в Овен на 9-ти ще отвори линиите за връзка във вашите взаимоотношения, тъй че в случай че имате нещо, което сте избягвали да споделите с обичаните си хора... в този момент е моментът се изкажете. През последната седмица на месеца, когато Слънцето се реалокира в Скорпион, може да откриете, че се замисляте за финансите си. Изплатете всички неизплатени задължения и се подгответе за триумф през тази нова година от живота си.

Скорпион

Ако сте октомврийски Скорпион, цветущ рожден ден! Енергията за последната седмица от сезона на Везните е отвън класациите за вас, тъй че не забравяйте да я изразходите. Уверете се, че получавате това, от което се нуждаете, преди в действителност да влезете в силата си, когато сезонът ви стартира на 23-ти. Новолунието в Скорпион и последващото слънчево затъмнение е ужасно време да извършите огромни промени. На 30-ти вашата обичайната ръководеща планета Марс (която ръководи нашия блян и амбиция) се реалокира в Близнаци. Това може да значи, че на бюрото ви ще се появи забавно предложение и не сте сигурни кой път да поемете. Претеглете рационално решението си.

Стрелец

Този месец е изпълнен с купонджийско въодушевление. Пълнолунието в Овен се приземява тъкмо във вашия дом на романтиката. Това е ужасно време да се покажете. Никога не знаете кой ви гледа. По-късно, на 25-ти, слънчевото затъмнение в Скорпион ви готви нови изненади, малко преди вашия рожден ден. Така че сред откриването на галерии и брънчовете за рождени дни, не забравяйте да отделите малко време уединено със себе си, с цел да помислите и да се откажете от всичко, което не желаете да носите през идната година!

Козирог

Козирог, не се шокирайте, в случай че прекарвате доста време вкъщи този месец, тъй като тъкмо това е уютната атмосфера, която звездите основават за вас. Пълнолунието в Овен на 9-ти се приземява във вашия дом, тъй че ще мислите както за огромната, по този начин и за дребната картина във връзка с това къде живеете. Това е превъзходен месец да преосмислите мястото, на което живеете. Вашият град кара ли ви да се чувствате удобно и безвредно? Вдъхновява ли ви? Помислете върху това и започнете да вършиме нужните промени.
Вероятно ще има доста обществени условия към вас този месец, само че не се увличайте от тях. Съсредоточете се върху това, което ви кара да се чувствате подмладени и щастливи.

Водолей

Последните няколко месеца бяха свързани с кариерата ви. Това продължава при започване на месеца, само че идва сезонът на Скорпионите на 23-ти, тъй че се пригответе за смяна. Сатурн, планетата, която ви ръководи, излиза от назадничавост и се насочва към вашия знак, което ще бъде по този начин нужният подтик към идната глава от живота ви. Останете крепко стъпили на задачата си и на всички открития, които сте създали през последните няколко месеца, тъй като тази работа е на път да се отплати!

Риби

Пълнолунието натъртва на вашите финанси този месец. На 9-ти, ще погледнете деликатно какво идва и какво излиза. Направете измененията, от които се нуждаете, и не се опасявайте да поискате помощ.
Когато балансирате финансовия си свят, ще сте подготвени да продължите напред в доста други области. Запомнете - всичко зависи от вас!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР