Сезонът на балове 2023 приключи. Изминалата седмица бе повече от

...
Сезонът на балове 2023 приключи. Изминалата седмица бе повече от
Коментари Харесай

Като в Холивуд! Ето как изглеждаха пловдивските абитуриенти на бала си СНИМКИ

Сезонът на балове 2023 завърши. Изминалата седмица бе повече от колоритна в града под тепетата, а читателите ни бяха осведомени с всичко протичащо се по алените килими пред огромните хотели в Пловдив.
Преброяване от 1 до 12, плач на мотори и коли, доста жанр и искра доминираха в атмосферата на града и макар че баловете завършиха, еуфорията в обществените мрежи не престава, пише  Голяма част от зрелостниците разгласиха фотоси в Инстаграм и други платформи, в които демонстрираха на каква визия са заложили.
В този материал ще ви покажем част от зрелостниците, които споделиха фрагменти в мрежите от един от най-важните мигове в живота им.

Погледите пред Новотела събра синът на кмета на Община „ Родопи ” Михаил Михайлов, който приключва Хуманитарната гимназия.Зрелостникът се занимава професионално с футбол, като играе за ФК „ Куклен ”, а за значимия ден беше избрал да пристигна с впечатляващ ретро автомобил „ Мерцедес ”, благосъстоятелност на татко му, и изтънчен костюм.Сияна Славова, която завърши ПГ по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Пловдив, заложи на черна тюлена рокля с разчупен дизайн.Сияна има личен блог в
Инстаграм и разгласява най-различни фотоси и сторита от всекидневието си. Най-вероятно ще продължи образованието си в Пловдив и ще се развива в областта на туристическия отрасъл.Едно от новите попълнения в поп фолк средите Данна също сподели провокативна визия. Абитуриентката Даниела Пирянкова бе заложила на дълга телесна рокля, със златни и сребърни акценти по нея.Пловдивчанката Маргарита Стойкова, която приключва Езикова гимназия „ Иван Вазов ” в Пловдив, бе с открояваща се дълга зелена рокля и обикновен грим. Маргарита закупи известност около ролята си като „ Венета ” в сериала „ Татковци ”.Освен това тя разгласява и влогове в своя youtube канал, в които показва всекидневието си, приятелите си и демонстрира обичаните си занимания.Алекса Колева, която приключва Търговската гимназия, прикова погледите на всички пред Новотела със своята екстравагантна визия. Красивата абитуриентка се появи на своя бал с обилна алена рокля, която нямаше по какъв начин да остане незабелязана.Алекса е щерка на прочут пловдивски диджей и след завършването си има желание да продължи образованието си в Пловдив.Тази година Тодор Павлов и Петър Андреев от представителния тим на Локомотив са зрелостници. Двамата приключват 12-и клас, като около графика с тренировки и мачове откриха време и за своите балове.Пловдивската гимнастичка Елица Ангелова пък заложи на по-изчистена визия, като роклята й бе в бежовата гама.

  

Пловдивчанката приключва Френска езикова гимназия „ Антоан дьо Сент–Екзюпери “. Елица спортува от дребна, като нееднократно е представяла града ни на разнообразни надпревари и е печелила оценки.Веселина Стойкова също прикова погледите с провокативната си визия.Абитуриентката избра за своя бал черна рокля с цепка на крайници и пера, а косата й бе прибрана на опашка.Една от надарените гимнастички в Пловдив Снежана Колева също е абитуриентка. Тя е била част от националния тим за девойки по художествена гимнастика. Има извоювани близо 70 медала от интернационалните и държавни надпревари. Освен за матури, сега Снежана се готви за държавно състезание категория „ Елит ". Гимнастичката има планове да продължи да се занимава със спорт, като даже има предпочитание да се ориентира и към треньорска активност.Снежана Колева /вдясно/
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg