Сезон 2020 бе повече от неприятен за Кей Нишикори, който

...
Сезон 2020 бе повече от неприятен за Кей Нишикори, който
Коментари Харесай

Контузия и нова операция изваждат Кей Нишикори от игра поне за шест месеца!

Сезон 2020 бе повече от противен за Кей Нишикори, който пропусна огромна част от събитията в календара на ATP заради травма в рамото. Впоследствие обаче през 2021 почитателите на японеца имаха опция да се насладят още веднъж на играта му, напомнила за най-силните му моменти в Тура, само че неприятностити за следващ път застигнаха Нишикори.

Кей ще пропусне най-малко половината от идния сезон, тъй като го чака нова интервенция. Този път проблемите на Нишикори са в региона на бедрото, като той ще бъде заставен да се подложи на хирургическа интервенция, за по-бързо възобновяване. Неприятната вест бе обявена от самия японски тенисист в обществените мрежи, а ето какво тъкмо гласеше известието му:

I just shared a post from Kei`s app.
— Kei Nishikori (@keinishikori)
„ Здравейте на всички. Исках да ви дава настояща информация по отношение на здравословното ми положение. Както множеството от вас знаят, не съм се изявявал от Индиън Уелс насам поради травма в лявото бедро. След като пробвах разнообразни типове рехабилитационни способи, с лекарския ми екип взехме решение, че ще е най добре да се подложа на артроскопична интервенция, която ще бъде осъществена тази седмица. Ще дам всичко от себе си, с цел да се завърна допустимо най-скоро, като съгласно първичните прогнози ще съм отвън игра за към 6 месеца. Благодаря на всички ви за поддръжката и чакам с неспокойствие да ви видя още веднъж в Тура " - приключи Нишикори.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР