Севиля сътвори сезнацията на осминафиналите в Шампионската лига като изхвърли

...
Севиля сътвори сезнацията на осминафиналите в Шампионската лига като изхвърли
Коментари Харесай

Севиля изхвърли Ман Юн от Шампионската лига

Севиля сътвори сезнацията на осминафиналите в Шампионската лига като изхвърли от шампионата единия от любимците за спечелването му Манчестър Юнайтед. След нулевото тъждество на Естадио Санчес Писхуан, испанците надхитриха отбора на Жозе Моуриньо с 2:1 на Олд Трафорд. Влезлият на промяна Уисам Бен Йедер нокаутира алените дяволи с два гола в границите на 240 секунди сред 74-ата и 78-ата минути. Ромелу Лукаку върна едно попадение в 84-ата минута, което подвигна домакините на взлом, само че до края отбраната пред вратаря Рико не сгреши.
 Рома се класира за 1/4-финал в Шампионската лига за пръв път от 10 години насам. Тази вечер " вълците " завоюваха с 1:0 мача-реванш с Шахтьор (Донецк) от 1/8-финалната фаза. Така общият резултат от двата мача стана 2:2, само че поради гола на непознат терен италианците ще играят в идната фаза. Героят през днешния ден бе Един Джеко, който осъществя победния гол в 53-ата минута и по този метод класира отбора си напред в шампионата.
Така Рома  се класира на 1/4-финал в Шампионската лига за пръв път от сезон 2007/08 насам, когато на 1/8-финал бе отхвърлен Реал Мадрид. Освен това италианците си отмъстиха на Шахтьор за отстраняването през сезон 2010/11 на същата фаза на шампионата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР