Североамериканското подразделение на Hyundai обяви, че в производствения комплекс на марката HMMA

...
Североамериканското подразделение на
Hyundai обяви, че в производствения комплекс
на марката HMMA
Коментари Харесай

Hyundai стартира производството на Sonata 2020

Североамериканското поделение на Hyundai разгласи, че в индустриалния комплекс на марката HMMA (Hyundai Motor Manufacturing Alabama) е започнало производството на новото (8) поколение на хитовия за марката на местиня пазар модел Sonata.

"Горди сме да представим за първи път изцяло новата ни соната по време на международното ревю в Маями в деня на началото на производството му ", коментира Стив Флъд, регионален генерален управител на Hyundai Motor America. "В Hyundai сме отдадени на това да правим качествени коли, които надминават очакванията както на новите, по този начин и на настоящите клиенти ".

От американското поделение на Hyundai коментират, че новото потомство на Sonata е първия седан на марката изпълнен в новия дизайн език на компанията, наименуван Sensuous Sportiness. При новото пазарно предложение на марката са комбинирани класическо четириврато осъществяване на конструкцията и типични за купе моделите стилистични решения.

Освен цялостен набор високотехнологични решения и технологии за повишение на активната сигурност и подпомагането на ръководството, новата Sonata е и първата кола на марката, която е създадена на изцяло само че новаторска платформа. Същата обещава спомагателна издръжливост на купето, но и намаляване в общото тегло, което също така спомага доста за намаляването на нездравословните излъчвания по време на експлоатацията на автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР