Североамериканското подразделение на Volvo разшири модификационното портфолио на S60 със

...
Североамериканското подразделение на Volvo разшири модификационното портфолио на S60 със
Коментари Харесай

Специално S60 Black Edition за Северна Америка

Североамериканското поделение на Volvo разшири модификационното портфолио на S60 със специфична Black Edition на модела.

S60 Black Edition, което ще доближи до дилърските центрове на Volvo напролет на тази година, се отличава от останалите осъществявания на модела с тематични полирани черни акценти, обозначителни емблеми и други, а производството ще бъде лимитирано на 450 екземпляра от моделното потомство 2022 година.

Volvo S60 Black Edition ще бъде налично във PHEV зареждаемата хибридна версия (S60 Recharge) на S60, както и при хибридизираните S60 Momentum и R-Design, като те ще бъзат изпълнени и с включени в стандарното съоръжение 19-цолови черни алуминиеви джанти.

"Дизайнът на S60 Black Edition провокира мощна страст в цялата компания ", разяснява Ерик Бийк, шеф-дизайнер на Volvo Car USA. "Горди сме, че Black Edition беше създаден тук в Съединени американски щати и ще се създава от нашия американски екип в Южна Каролина ".

На цена започваща от под 40 000 щатски $, Volvo S60 Black Edition ще бъде налично за закупуване в две екстериорни цветови изпълнения- Onyx Black Metallic и Crystal White Metallic.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР