Североамериканското подразделение на Polestar обяви, че компанията предлага възможност за

...
Североамериканското подразделение на Polestar обяви, че компанията предлага възможност за
Коментари Харесай

Polestar 2 получава допълнителни 68 конски сили по въздуха

Североамериканското поделение на Polestar разгласи, че компанията предлага опция за отдалечено, посредством възобновяване на бордовия програмен продукт по въздуха (OTA), нарастване на мощността на задвижващата система на топ версията с два електромотора и огромна батерия на .

Увеличението е с 68 конски сили до общ индикатор от 476 конски сили, а цената, която са определели от Polestar, е 1195 щатски $.

От Polestar анонсират, че нарастването на оптималната мощ се отразява на динамичността на електрическия автомобил, като нужното време за реализирането на класическото (за североамериканския пазар) ускоряване от 0 до 60 благи в час (96 км/ч) е понижено до едвам 4.2 секунди.

С половин секунда по-добро ускоряване дава обещание колата и в диапазона 80-120 км/ч, като тук времето е единствено 2.2 секунди.

" Това възобновяване подчертава върху това по какъв начин технологиите за съгласуваност могат да трансформират връзките, които една автомобилна компания има със своите клиенти ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на Polestar. " Изживяването от ръководството на Polestar 2 е нещо от което ние в действителност сме горди. Колата, сама по себе си, е ужасно наслаждение за каране, а с това възобновяване можем да предложим още повече на нашите клиенти, които може би търсят още малко повече неспокойствие ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР