Североамериканското подразделение на MAZDA разпространи първите официални подробности за изцяло

...
Североамериканското подразделение на MAZDA разпространи първите официални подробности за изцяло
Коментари Харесай

MAZDA показа CX-90

Североамериканското поделение на MAZDA популяризира първите публични детайлности за напълно новото и пъров по рода си за марката пазарно предложение CX-90.

MAZDA CX-90 е създадена на напълно нова платформа, която е дала опция на екипа на марката да извърши SUV модела в настройка с три реда седалки, адаптивно окачване Kinematic Posture Control, система за задвижване на четирите колела i-Activ, както и в електрифицирани модификации.

" Както при всички коли на Mazda, CX-90 е планиран с мисъл за лидера ", разясняват от Mazda. " С места за до осем индивида, CX-90 може да побере фамилии и другари и на трите реда. Пространството в кабината, товарен потенциал, системи за сигурност и доста улеснения са усъвършенствани за техните потребности ".



CX-90 се предлага с нов 3.3-литров, шестцилиндров, редови e-Skyactiv G мотор, който дава обещание оптималната мощ от 340 конски сили, работата на който се подкрепя от електромотор.

Моделът е разполагаем също по този начин и в зареждаема (PHEV) хибридна версия e-Skyactiv, която идва с оптималната мощ от 323 конски сили и е изпълнена с батериен модул с потенциал от 17.8 kWh.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР