Североамериканското подразделение на Land Rover и Virgin Galactic обявиха интересна

...
Североамериканското подразделение на Land Rover и Virgin Galactic обявиха интересна
Коментари Харесай

Томбола на Land Rover и Virgin Galactic праща един щастливец в Космоса

Североамериканското поделение на Land Rover и Virgin Galactic оповестиха забавна своя самодейност, наречена Land Rover & Virgin Galactic Adventure of a Lifetime Sweepstakes, с помощта на която един от актуалните или бъдещи притежатели на автомобил Land Rover, живеещ в Съединени американски щати, ще има опцията да полети в Космоса на борда на Virgin Galactic.

" Собствениците на Land Rover обичат приключението и ние се радваме да им предложим опция да завоюват най-великото премеждие на 21 век: протичащо се един път в живота пътешестване до Космоса с Virgin Galactic ", разгласи Джоуи Еберхарт, президент и изпълнителен шеф на Jaguar Land Rover Северна Америка. " Land Rover и Virgin Galactic споделят един дух за нововъведения и изследвания, и дружно ние предлагаме на нашите клиенти приключението на живота ".

За да имат късмет да завоюват огромната премия в Land Rover & Virgin Galactic Adventure of a Lifetime Sweepstakes, притежателите на автомобил Land Rover би трябвало да се записват на уеб страницата LandRoverAdventureofaLifetime.com, а при предпочитание за повече от едно присъединяване в томболата, могат да предлагат самодейността на собствен другар или член на фамилията, който също да се запише.

Допълнителни " билети " за присъединяване в томболата Land Rover & Virgin Galactic Adventure of a Lifetime Sweepstakes, спечелилият в която ще бъде разгласен на 15 август, могат да бъдат получени от искащите и след абониране за информативен бюлетин (1 участие), поръчка на автомобил Land Rover (50 участия) или поръчка с следваща покупка или лизинговане на Land Rover (100 участия). Назад

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР