Североамериканското подразделение на Honda разпространи дългоочаквани подробности за двигателя на

...
Североамериканското подразделение на Honda разпространи дългоочаквани подробности за двигателя на
Коментари Харесай

315 конски сили за североамериканската версия на Honda Civic Type R

Североамериканското поделение на Honda популяризира дълго чакани детайлности за мотора на напълно новото потомство на емблемата Civic Type R на марката.

Новата генерация на Honda Civic Type R е оборудвана с двулитров, четирицилиндров турбоагрегат, който е в положение да генерира оптималната мощ от 315 конски сили при 6500/мин или с съвсем 10 конски сили повече спрямо предшественика си. В резултат на този параметър, от Honda споделят, че автомобилът се трансформира в най-мощното серийно пазарно предложение на марката, което в миналото е било стартирано на локалния пазар.

Новият Civic Type R, европейската версия на който по всяка възможност ще бъде по-мощна, ще бъде разполагаем в четири съществени цвята- Rallye Red, Racing Blue, Crystal Black и Sonic Grey Pearls, а лидерът ще може да избира сред три съществени режима на работа- Comfort, Sport и +R, както и на напълно нов с опция за персонализация Individual Mode, и на записи от бордовата Honda LogR система.

От HONDA разясняват, че новата генерация на CIVIC TYPE R, която при започване на април тази година сложи за автомобил с предно предаване на пистата Сузука и ще бъде стартирана на европейския пазар при започване на идната година, е най-вълнуващата версия в цялата история на модела.

По отношение на новото потомство на CIVIC TYPE R от HONDA разясняват, че екипът на марката е обърнал съществено внимание на аеродинамиката на купето. То към този момент е осезаемо по-ниско и по-широко и надградено с спомагателни аеродинамични детайли, и подчертано благодарение на нови 19-цолови джанти и особено създадени за модификацията гуми Michelin Pilot Sport 4S.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР